bedrijfsfilm Utrecht

Wilt u een bedrijfsfilm of promotiefilm laten maken in de omgeving van Utrecht? Wij zijn de aangewezen partij voor een professionele film productie in Utrecht en omgeving. Wij maken kwaliteit films voor een scherpe prijs! Wij maken ruim 15 jaar promotiefilms en bedrijfsfilms in Utrecht en omgeving. Onze opdrachtgevers zitten in het hele land en wij maken ook veel films in het buitenland. Onze specialiteit is de media content van uw bedrijf. Wij weten hoe we uw bedrijfsfilm zo doeltreffend en uniek mogelijk kunnen maken. We gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw boodschap zo krachtig mogelijk in beeld en geluid over te brengen. Uw bedrijfsfilm, commercial, of andere media is bij ons in goede handen! U blijft betrokken bij het hele proces. Bekijk onze showreel en zie welke Utrechtse bedrijven u voor zijn gegaan. Deze promotiefilm maakte we voor een bedrijf in Ijsselstein (omgeving Utrecht).

Waarom bedrijfsfilm Utrecht

 • Bedrijfsfilm Utrecht: 15 jaar ervaring met hoogwaardige kwaliteit films.
 • Bedrijfsfilm Utrecht: Ruim 25 internationale prijzen!

 • Alleen tevreden klanten en 100% deadlineproof!
 • Bedrijfsfilm Utrecht: films voor bedrijven, instellingen en omroepen.
 • Ervaren in het buitenland.
 • Allround full service bedrijf met alles onder één dak.
 • U heeft één aanspreekpunt.
 • Bedrijfsfilm Utrecht: lage overhead en scherpe prijzen
 • Bedrijfsfilm Utrecht: Moderne 4K apparatuur
 • Betrouwbaar, professioneel, persoonlijk, creatief en flexibel.
 • Iedere film is uniek, persoonlijk en creatief vakwerk.

bedrijfsfilm

Hydreco Geomec produceert aardwarmte. Met behulp van diepe boringen (2 tot 4 Km diep) brengen ze warm/heet water omhoog waarmee kassen en wijken verwarmd worden. Dit is een schone en duurzame vorm van energie. In het bedrijf draagt iedereen zijn steentje bij. De werknemers zijn enthousiast en voelen zich onderdeel van het bedrijf. Ze wilde graag naar buiten brengen dat ze aan iets bijzonders werken. Iets dat veel problemen kan oplossen en onze kinderen een goede toekomst biedt. Uiteindelijk hebben we er zelfs voor gekozen om ook de kinderen van de werknemers een rol te laten spelen in de bedrijfsfilm. Zo krijgt de bedrijfsfilm een persoonlijke tint.


 • Een bedrijfsfilm met persoonlijke tint.

“Zeer tevreden. Echt super! De film is een mooi geheel geworden van aardwarmte, ons bedrijf maar vooral onze missie. Top gedaan!”

Dirk Poelstra, Hydreco Geomec

De beste bedrijfsfilm laten maken

U heeft een verhaal te vertellen. Wij filteren de kern van dit verhaal eruit en zetten dit vervolgens om in een kort en krachtig beeldverhaal. Dit zal een potentiële kijker en uw klant aanspreken. Een bedrijfsfilm laten maken doen wij met de juiste sfeer en beelden die passen bij het verhaal. De combinatie van een goed verhaal en goede beelden is de basis voor een goede bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm laten maken is noodzakelijk voor een modern bedrijf dat wil blijven concurreren en markten wil veroveren.


 • bedrijfsfilm voor in de bouw.

Bouwbedrijf bedrijfsfilm

Wij maken veel bedrijfsfilms voor in de bouw. Vloer+ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van kruipruimtes in woningen. In de bedrijfsfilm wilde ze het hele proces van het slopen tot het eindresultaat in beeld brengen. Ook het isolerende materiaal moest in de film onder de aandacht worden gebracht. De bedrijfsfilm is gemaakt voor woningbouw verenigingen en aannemers in de renovatie. We hebben gekozen voor een passende voice-over stem.

Een super fijne samenwerking met als resultaat een prachtige bedrijfsfilm.”

Odette van Wattingen, Vloer+
 • Dejima-Optical-Films-Arnhem-film
 • professionele-promotiefilm-laten-maken
 • medische-films-voor-in-de-zorg--ziekenhuis-lab

bedrijfsfilm Utrecht

Wij produceren o.a.:

Bedrijfsfilms

Promotiefilms

Sfeerimpressies

compilatiefilms

Commercials

(Meer) camera registraties

Bedrijfsfilm Utrecht en omgeving

Er zijn veel meer mogelijkheden van beeldcommunicatie dan de traditionele film om jouw product, dienst of evenement in de schijnwerpers te zetten. Wij vertonen uw product of dienst op een bijzondere manier en creëren een onvergetelijke ervaring!
Wij maken ook veel films in Breda en omgeving.

Bezoek ook onze documentaire website www.newtonfilm.nl