Project Description

Wilt u professionele filmpjes laten maken ? Newton solutions in Breda maakt met veel passie en plezier uw professionele filmpjes voor uw online campagnes. Het bereik van online professionele filmpjes is mede dankzij YouTube groter dan welk medium dan ook! De professionele filmpjes kunnen ook ingezet worden op websites. U vertelt ons uw verhaal en wij maken professionele filmpjes die recht doen aan uw bedrijf of product. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar originele en professionele filmpjes.

professionele filmpjes laten maken

Het professionele filmpje heeft bijvoorbeeld als doel om meer bezoekers naar uw website te krijgen of om iets uit te leggen in de vorm van een originele instructievideo. Wij denken graag met u mee hoe wij uw filmpje succesvol kunnen maken. Een professionele film voor op YouTube of Vimeo hoeft niet heel duur te zijn. Soms kan er met stock video materiaal gewerkt worden, zoals de sfeer impressie hiernaast. Onze films staan bekend om een professionele cinematografische camera stijl met veel emotie, beleving en dynamiek.

Website bezoekers zijn meer geïnteresseerd in het kijken van professionele korte films dan het lezen van de inhoud van een pagina. Een professionele film op een website verhoogt het aantal verkopen. Het maken van uw professionele korte film gebeurt doorgaans in 4 fasen.

  • Pre-productie: briefing , het schrijven van het script, planning en casting.
  • Productie: opnamen op locatie of in studio / animaties worden aangemaakt.
  • Post-productie: eerste montage, voice-over. opname, toevoegen titels, afbeeldingen, en montage.
  • Oplevering: geschikt formaat voor televisie (verschilt per omroep) en online streaming.

Neem vandaag nog contact op om uw professionele filmpjes te bespreken! Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, evenement promotie films, motion graphics,promotiefilms, voorlichtingfilms en andere films. Newton solutions in Breda biedt oplossing voor uw design en mediaproductie vraagstukken!

professionele filmpjes merk promotiefilm laten maken film-bedrijf   professionele filmpjes filmproductie-voor-Overheid-video-film-laten-maken