Wilt u een promofilmpje laten maken? Wij maken met veel plezier voor u een passend, persoonlijk en professioneel promofilmpje. Wij hebben jarenlange ervaring en vertalen uw doelstellingen naar een creatief en origineel promofilmpje. De combinatie van een goed verhaal en de juiste beelden is de basis voor een goed promofilmpje. Een promofilmpje is een ideaal communicatie middel dat breed kan worden ingezet op beurzen, evenementen, bijeenkomsten en natuurlijk op internet.

promofilmpje onderwijs

U kunt laten zien wat uw bedrijf voor anderen betekent. Om de kijker te verbinden en te inspireren tot actie. De promotiefilmpjes zijn dus ideaal promotiemateriaal voor uw reclame campagne!Een professioneel promofilmpje is noodzakelijk voor een bedrijf dat wil concurreren. Promofilmpjes worden ook veel gebruikt bij gemeenten, provincies en de rijksoverheid. Ook in het onderwijs zijn korte promovideo’s een uitstekend educatief en didactisch hulpmiddel. Educatieve videoproducties mogen niet ontbreken in uw media educatie pakket.

Dit betreffende goedkope promofilmpje hebben we jaren geleden gemaakt voor de scholengemeenschap KPO-Roosendaal in Noord-Brabant. De school is tijdens de vakantie twee weken open en er wordt op een alternatieve manier les gegeven aan een beperkt aantal kinderen. De extra onderwijstijd is gericht op brede ontwikkeling, verhoging van taal- en rekenprestaties en voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Het promo filmpje geeft ook een indruk van de school, de passie en de betrokkenheid van de leerkrachten. Newton solutions creëert ook andere soorten promofilms voor bedrijven, instellingen en de rijksoverheid. Ons motto is ‘we’re as good as our latest film’ en dat betekend dat we bij iedere nieuwe productie het onderste uit de kan halen! Wij maken geen standaard ‘videoboer’ of ‘lopende band’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering! Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, voorlichtingfilms en andere promo films. Wilt u ook een promo video of edcuatieve video laten maken ? Neem snel contact op!

promofilmpje goedkoop kort snel maken onderwijs educatie maken   promovideo scholengemeenschap educatie video laten maken   onderwijs educatie video schooleducatie promovideo videoproductie   promovideo film maken webfilm voorlichtingsfilm educatie pakket onderwijs   professionele promovideofilm Noord-Brabant promovideo's onderwijs video   schooleducatie videoproductie laten maken promofilms promotiefilms   promofilmpje persoonlijk warm leuk positief professioneel promotiefilm   promofilmpje interview promotievideo educatie school onderwijs