aftermovie laten maken

Wilt u een professionele aftermovie laten maken die mensen raakt? Zoekt u een flexibel en creatief filmproductie team dat voor u de mooiste aftermovie kan maken van uw evenement, festival of beurs? Zoek niet verder, want wij zijn het aangewezen videoproductiebedrijf voor de allerbeste aftermovies in Nederland! Online staan er veel bijzondere aftermovies met prachtige sfeer beelden, maar in onze aftermovies gaan wij veel verder. Wij behandelen een aftermovie als een echte korte film. En een film heeft ook een goed verhaal nodig. Een goede aftermovie raakt uw doelgroep recht in het hart.

after movie laten maken van project in het buitenland

sfeervolle after movie laten maken

Perfecte sfeerbeelden zijn noodzakelijk voor een goede aftermovie, maar in bijna alle aftermovies die wij maken, gebruiken we ook quotes uit interviews. Met die quotes van de organisatie, de artiesten, of sprekers maken we een inhoudelijk en boeiend verhaal. Hierdoor begrijpt ook een buitenstaander waar het evenement of de bijeenkomst over gaat. We verwerken ook graag korte enthousiaste reacties van het publiek of uw klanten. Want als uw klanten het evenement geweldig vinden, dan is het geloofwaardiger om dit van hun te horen, dan wanneer u dit zegt. Op die manier gebruiken we het publiek als ambassadeurs van uw evenement. Onze ervaren en wereldwijd geprezen cameramensen weten de perfecte sfeerbeelden te vangen. Hierdoor ziet en voelt men dat het evenement geslaagd is.

daarom kiest u ons

  • creatief, uniek, persoonlijk & flexibel
  • 20 jaar ervaring & 35 prijzen gewonnen
  • 100% klanttevredenheid & deadlineproof
  • scherpe en inzichtelijke prijzen

Wij maken films en aftermovies voor bedrijven (ASML, TNT, e.d.), overheden (EU, Ministerie van Binnenlandse zaken, diverse Gemeentes) instellingen (Fontys, TU-Eindhoven, Voedingscentrum), ziekenhuizen (Radboud UMC, Amphia), stichtingen (Liliane Fonds, Mentorschap) en omroepen (KRO-NCRV, EO, VPRO, Omroep Brabant, TV-West, e.d.). Een aantal van onze tevreden klanten zijn:

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

een aftermovie is onmisbaar voor uw evenement

Met een indrukwekkende aftermovie bereikt u een grote doelgroep. Plaats de aftermovie op YouTube, Vimeo, Facebook en andere social media en uw evenement krijgt veel meer zichtbaarheid. Hoe meer films er van uw evenement online staan hoe beter u gevonden wordt. Daarom is het ook erg interessant om bij een meerdaags festival iedere dag een aftermovie te laten maken. Wij maken after movies voor allerlei soorten evenementen, voor bedrijven, gemeentes, instellingen en andere organisaties.

aftermovie voor de gemeente Gorinchem

wij maken aftermovies wereldwijd

Onze aftermovies variëren van één draaidag met één camjo tot meerdere draaidagen met uitgebreide crew en apparatuur. Wij werken met wereldwijd geprezen cameramensen en beschikken over de meest moderne 6K cinema apparatuur, camera lenzen en drones. We zijn erg op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in het vak. We zijn zeer betrouwbaar, creatief, professioneel en flexibel. Wij filmen uw evenement op een aantrekkelijke en toegankelijke wijze. De aftermovie kan tijdens het evenement professioneel gefilmd zijn, maar zonder een professionele editing is dat zonde van uw geld. De montage bepaald voor een groot deel het succes van de aftermovie. Wij werken met de beste editors. Wij filmen ook veel in het buitenland, zoals dit project in Spanje.

aftermovie laten maken van een project in het buitenland

het nut van een after movie

Een aftermovie is een sfeerverslag van alle hoogtepunten van uw evenement, bijeenkomst of festival. Of dit nu een groot muziek festival is of een filmfestival, een goede aftermovie laten maken is van groot belang. Aftermovies zijn tevens erg populair op sociale media. Uw doelgroep krijgt in een korte tijd een goed beeld van het evenement. De aftermovie kan het jaar er na ook weer ingezet worden ter promotie van het evenement. Wij maken tevens veel promotie trailers voor evenementen.

promotie van uw evenement

wij maken voor u de beste aftermovies

goedkope aftermovie laten maken

We verdiepen ons in het programma en de wensen worden duidelijk besproken.Op deze manier is voor ons en voor jullie duidelijk wat de verwachtingen zijn. Onze professionele cameraman of crew is op tijd aanwezig en werkt zelfstandig en onopvallend. Na afloop worden alle beelden gespot. De montage is een tijdrovend proces. Als de festival film klaar is sturen we deze toe. Er is dan nog een revisie. Wij zetten ons bij iedere aftermovie 100% in. Wij hebben geen dure kantoorpanden of auto’s nodig en kunnen daarom een relatief goedkope aftermovie maken voor u.

goedkope aftermovie laten maken
aftermovie laten maken film-festival-aftermovie-videoproductie

8 redenen voor een after movie

1. Een aftermovie is een perfect sfeerverslag
2. Een aftermovie is een ideaal reclamemiddel
3. Een aftermovie is tijdloos en blijft voortbestaan
4. De kosten van een aftermovie zijn relatief laag
5. Een aftermovie is het ideale promotiemiddel bij een volgend evenement.
6. Een festival aftermovie verbindt de doelgroep.
7. Een goede aftermovie vangt de highlights van uw evenement.
8. Een aftermovie is kosteloos te verspreiden via online kanalen.