In veel van onze film producties verwerken wij motion graphics of motion graphic design. In motion graphics versmelten de disciplines filmmaken en grafisch ontwerp tot een krachtig geheel. Motion graphics zijn ideaal te verwerken in een korte promotie film, instructiefilm, of commercial. We brengen uw logo of slogan tot leven middels motion-graphics. Daarnaast kunnen er ook animaties in verwerkt worden. Zo kan uw product of dienst op een krachtige manier gepresenteerd worden aan uw doelgroep.


  • motion graphics voorbeelden

motion graphics

Het ontwerpen en realiseren van 2d motion graphics is een veelgebruikte manier om krachtige video’s te maken voor ondernemingen. Of u nu producten of diensten wilt promoten, met bewegende beelden geeft u leven aan de inhoud! Door de vooruitgang op het gebied van hard- en software zijn professionele motiongraphics en animaties binnen ieders bereik gekomen. Wij hebben alles in huis om uw motiongraphics te verwezenlijken. Zie hiernaast een impressie wat er met motiongraphics zoal kan. Er is nog veel mogelijk dus bekijk ook de animatievoorbeelden of nog meer motiongraphics.

Hoeveel kost een korte animatie?

Wij maken korte animaties met motiongraphics. Van simpele bewegende teksten of animaties met weinig beweging tot zeer arbeidsintensieve animatiefilms. Een vraag als: ‘Hoeveel kost een korte animatie?’ is dan ook niet zo makkelijk te beantwoorden. Om de prijs van animatie te bepalen, moeten we o.a. weten wat de inhoud is, de lengte, stijl en of er veel speciaal gemaakt dient te worden. Soms kan een animatie er ingewikkeld uitzien maar kan het toch een goedkope animatievideo zijn. In het algemeen geldt hoe langer we er mee bezig zijn en hoe meer revisies u wilt, hoe duurder het wordt. Neem contact op voor meer informatie.

Motion graphic design

Wij zijn specialist in concept en motion graphic design voor televisie en bedrijfsleven. Ook voor een bedrijfsvideo is bijvoorbeeld een professioneel geanimeerd bedrijfslogo een must. Deze motion graphic elementen zijn ook breed inzetbaar binnen u reclame campagne en kunnen overal terug komen in de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf. We leveren vormgeving voor televisieprogramma’s, televisiezenders, internetcampagnes en info-graphics. Ook werken we nauw samen met partners die videomapping en 3D stereo projecties verzoijrgen. Het motion graphic design vergt in verhouding tot andere film vormen veel tijd en precisie, maar er zijn voor ieder budget mogelijkheden. Met onze motion graphics heeft u een onvergetelijke boodschap en doelgerichte marketing ! Neem dus contact op voor de mogelijkheden! Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films,  openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms en andere films

motion graphic design compositing video filmproductiebedrijven merk reclame films   motion graphivs website promotiefilm laten maken   promotie-film-productie-video   motion graphics product-presentatie-film-video-productie-   motion graphic animatie marketing-promotie-product-video-film-presentatie