medische film laten maken

Wilt u een professionele medische film laten maken of een medisch instrument lanceren? Wilt u een medische ingreep uitleggen door middel van een animatievideo of promotiefilm laten maken voor een tandartsenpraktijk? Wij zijn hèt film- en videoproductiebedrijf voor uw ziekenhuis, medisch bedrijf, farmaceutisch bedrijf, tandartsenpraktijk, paramedisch centrum of andere instelling! Naast strakke, klinische medische video’s, ligt ons hart bij warme, menselijke, authentieke zorgfilms. Denk aan een sfeervolle bedrijfsfilm of voorlichtingsfilm voor een zorginstantie, paramedisch centrum, of authentieke patiënt ervaringen referral video’s voor thuiszorginstanties. Wij hebben 20 jaar ervaring, zijn internationaal geprezen en maken de beste professionele films en animatievideo’s met een heldere boodschap.


  • medische films, gezondheidszorg en welzijn videovoorbeelden

voorbeelden medische films en zorgfilms

Voor alle promotiefilms in de gezondheidszorg en welzijn sector zijn we de aangewezen partij. Of u nu een goedkope gezondheidszorg video wilt laten maken of een professionele medische film of animatievideo wilt laten produceren. Bekijk hiernaast een compilatie van diverse voorbeelden van medische films, zorgfilms, zorginstantie tv reclame spots, ziekenhuis promotiefilms en animatievideo’s voor ziekenhuizen. Wij maken effectieve gezondheidszorg video’s die aan al uw wensen voldoen. Neem contact met ons op

daarom kiest u ons

  • professionele medische films en gezondheidszorg videoproducties
  • 100% tevreden klanten en alle deadlines gehaald
  • 20 jaar ervaring & internationaal geprezen
  • uniek, creatief, flexibel en scherp tarieven

gezondheidszorg en welzijn videoproductie en animatie

Wij maken medische films en zorgfilms voor zorginstanties, medische bedrijven zoals Soteria Medical en in ziekenhuizen zoals Amphia Breda en Radboud UMC. Een ingewikkelde behandeling leggen we op een begrijpbare manier uit voor patiënten of collega artsen wereldwijd, in het Engels en met ondertiteling. Complexe behandelingen kunnen we ook middels een animatiefilm op een begrijpbare manier uitleggen aan uw patiënt. Animatie maakt ingewikkelde informatie, makkelijk begrijpbaar, beter te onthouden en simpel te delen. Ook medische apparatuur of medische instrumenten kunnen in een 3d animatie worden weergegeven. Wilt u ook een animatievideo voor de medische- en gezondheidszorg laten maken? Neem dan contact met ons op.

productpromotie voor medische apparatuur

Deze medische productvideo maakte we voor het bedrijf Soteria Medical. Soteria is een spin off van het Radboudumc in Nijmegen. Vele jaren van ontwikkeling en klinisch onderzoek hebben geresulteerd in een nieuwe benadering voor het uitvoeren van MRI-geleide interventies door gebruik te maken van een robotapparaat, dat volledig MR-compatibel is en realtime positionering in de MR-scanner mogelijk maakt. Het doel is het verbeteren van MR-geleide biopsieën van de prostaat. Ze stellen de arts in staat om een gerichte prostaatbiopsie uit te voeren. De unieke robot maakt het mogelijk om het meest agressieve deel van de laesies te behandelen.

  • medische apparatuur promotiefilm

zorg voorlichtingsfilm en tv reclame spot

Een groot deel van onze videoproducties zijn voorlichtingsfilms en promotiefilms voor de gezondheidszorg en welzijn sector. Deze zorgfilm over ouderen mishandeling is gemaakt voor Mentorschap West-Brabant. De mentoren van Mentorschap West-Brabant helpen mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. Wat als iemand niet (meer) kan opkomen voor zichzelf door een ziekte of een beperking? Of als iemand niet volledig (meer) in staat is om te beslissen over zijn of haar eigen leven? Iemand die geen familie of vrienden meer heeft die hem of haar daarbij kunnen helpen? In dit soort gevallen kan de Stichting Mentorschap zorgen voor een mentor. Er is ook een tv reclame spot bijgemaakt.

klanten referentievideo’s voor thuiszorginstantie en meer

Voor een thuiszorginstantie maakte we een serie klanten referentie video’s. Het is slechts een van de vele mogelijkheden van alle zorgfilms. De cliënten referenties zijn een ideaal middel om uw instelling, bedrijf of boodschap op een goede manier onder de aandacht te brengen. Maar er is veel meer mogelijk. Denk aan voorlichtingsfilms voor verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen en ouderenzorg. Neem contact op voor de mogelijkheden.

10 redenen om een medische film te laten maken:

1. Een medische instructiefilm laten maken om een medische ingreep te verduidelijken.
2. Een medische voorlichtingsfilm voor digitale patiëntenvoorlichtings platforms.
3. Een medische promotiefilm laten maken om nieuwe medische apparatuur te lanceren.
4. Een medische film laten maken hoeft niet duur te zijn. Wij maken ook goedkope zorg video’s.
5. Een explaineranimatie film laten maken om extra uitleg te geven bij een dienst, missie of bedrijf.
6. Een zorgfilm laten maken om zorg instanties een menselijk sfeervolle uitstraling te geven.
7. Een medische productfilm om de USP’s kort en krachtig in beeld te brengen.
8. Een sfeervolle zorgfilm laten maken bespaart tijd en kosten voor de zorginstelling.
9.  Een medische film laten maken zorgt ervoor dat een kijker de boodschap veel beter onthoudt, dan alleen tekst.
10. Een gezondheidszorg video is perfect te combineren met onze cinematografische stijl in onze films.

Wij maken films waaronder medische films en gezondheidszorg video’s voor bedrijven (ASML, TNT, e.d.), overheden (EU, Ministerie van Binnenlandse zaken, diverse Gemeentes) instellingen (Fontys, TU-Eindhoven, Voedingscentrum), ziekenhuizen (Radboud UMC, Amphia), stichtingen (Liliane Fonds, Mentorschap) en omroepen (KRO-NCRV, EO, VPRO, Omroep Brabant, TV-West, e.d.). Een aantal van onze tevreden klanten zijn:

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

wij maken meer dan alleen medische films…