Wilt u een voorlichtingsfilm in de zorg laten maken? Een zorgfilm die laat zien hoe het er aan toe gaat of hoe het juist beter zou moeten? Misschien wilt u een zorgfilm laten maken om verpleegkundigen te instrueren? Wat u ook zoekt, wij nemen uw zorg uit handen en produceren met veel vakmanschap een unieke zorgfilm of andere voorlichtingsfilm.

Korte zorgfilm over ouderenmishandeling

Een realistische zorgfilm over ouderenmishandeling

Deze zorgfilm over ouderen mishandeling is gemaakt in opdracht van Mentorschap West-Brabant. De mentoren van Mentorschap West-Brabant helpen mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. De rechtbank benoemt hen om voor deze kwetsbare mensen besluiten te nemen over hun verzorging, verpleging en behandeling. De zorgfilm moest een praktijk voorbeeld tonen, vanaf het moment van aanmelding en de procedure mentorschap/bewindvoering, van aangifte bij de Politie tot aan de zitting in de Rechtbank.

Bij Omroep Max in Hallo Nederland

Een goede zorgfilm biedt veel mogelijkheden en kan van groot belang zijn voor een zorginstelling. De opdrachtgever wilde aandacht voor dit probleem. Mede door onze films werd ook Omroep Max geïnteresseerd en maakte ze dit item voor Hallo Nederland. Een zorgfilm is dus een relatief goedkoop middel om een hele grote doelgroep te bereiken. We produceren een krachtige film waarbij de informatie op een toegankelijke manier in beeld en geluid wordt overgebracht. Denk ook o.a. aan reclamefilms en instructiefilms. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

De opdrachtgever was zeer enthousiast en schreef bij een eerste viewing: “Indrukwekkend! Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

“Ton heeft laten zien dat we met een zeer professionele producer te maken hadden en die oog voor detail heeft. Hij heeft een film neergezet waar de komende tijd nog veel over gesproken gaat worden… Top!”

De zorgfilm moet een potentiële kijker of klant aanspreken. Dat is onze kracht. Dat is ons vak! Een unieke zorgfilm laten maken doen wij met de juiste sfeer en beelden die passen bij het verhaal. Zo hebben we in dit geval gekozen, voor een filmische, realistische sfeer.

Lange versie van de zorgfilm over ouderenmishandeling

Een professionele zorgfilm raakt:
Een zorgfilm trekt aandacht en houdt die vast. De boodschap die u wilt overbrengen komt beter aan. Men kijkt liever een film dan dat men tekst moet lezen. Dit resulteert in meer interesse voor uw zorginstelling, zorg praktijk of dienst.

Een unieke zorgfilm geeft goede voorlichting:

Om patiënten voor te bereiden op een ingreep of om verpleegkundigen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun werk in de zorg, is een voorlichtingsfilm een zeer geschikt middel. Het gebruik van video doet tevens wonderen voor de online vindbaarheid van uw zorginstelling, praktijk, of dienst in de zorg.

Een originele zorgfilm wordt gedeeld:
Niemand deelt een suffe video, maar wel een originele, leuke of grappige voorlichtingsfilm. Met één druk op de knop deelt een client, patient, arts, of andere medewerker uw zorgfilm in zijn of haar netwerk. Daarbij genereert de verspreiding van de zorgfilm meer aandacht of bekendheid voor uw zorginstelling.

Wilt u ook een zorgfilm laten maken voor uw zorginstelling? Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten promotie films voor bedrijf, instelling of overheid. Wij maken ook promofilmpjes voor het onderwijs en scholen. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, bedrijfspresentaties, compilatievideo’s, documentaires, educatieve films, event trailers, filmproducties in het buitenland, marketing video’s, motion graphics, openingsfilms, originele promotiefilms, product films, recap films, tv film producties, USP films, voorlichtingfilms en andere promo films. Ons motto is “we’re as good as our latest film”. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie weer het onderste uit de kan halen om de beste film te maken. Wij maken geen standaard ‘lopende band’ of ‘videoboer’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering. Wilt u ook een originele zorgfilm laten maken? Neem snel contact op!

macro-close-oog-oude-man
mooie-sfeer-film-laten-maken
rechtbank-bergen-op-zoom
mishandelde-oude-man