innovatieve technologie films

Voor een startup van twee TU-Delft alumni, maakte we drie korte films over hun revolutionaire inktloze print technologie. De innovatieve technologie kan printen zonder cartridges, toners of andere  verbruiksartikelen. Dit bespaart niet alleen hoge inkt kosten en gedoe met cartridges, maar hierdoor draagt deze innovatieve technologie sterk bij aan een beter milieu. Genoeg reden voor ons om deze uitdaging aan te gaan. Leuk om te weten is dat de films binnen 3 dagen opgeleverd moesten worden en dat de printer niet gefilmd mocht worden.

innovatie voor een beter milieu

De eerste film is gemaakt voor het publiek. Wanneer de markt interesse heeft in deze innovatieve technologie komt er druk op de fabrikanten. De tweede film is om fabrikanten duidelijk te maken waarom ze in deze innovatieve technologie moeten investeren. De laatste film is speciaal toegespitst op de coding markt. Alle zwarte inkt toepassingen van cardridge tot toner kan met deze innovatieve technologie vervangen worden. Dit bespaart kosten en is beter voor het milieu!

innovatieve technologie films

De opdrachtgever van deze innovatie technologie film schreef: ” Wij zijn zeer tevreden over hoe de samenwerking is verlopen. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren! Ook de communicatie verliep van begin tot eind vlekkeloos. Ze stopten niet bij de vermelding dat onze wensen niet mogelijk waren, maar dachten steeds constructief mee op welke alternatieve manier we wél tot een gewenst, of beter resultaat konden komen. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!”

Wilt u ook een krachtige film laten maken van uw innovatieve technologie, dan bent u op het juiste adres. Laat uw bedrijf, product of dienst op de kaart zetten met een professionele bedrijfsfilm. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar een originele en creatieve bedrijfsfilm. Uw klanten krijgen binnen enkele minuten een goed beeld van uw bedrijf. Een bedrijfsfilm is dé manier om uw bedrijf te presenteren.

Onze film haalt het 20.00 NOS journaal

Een goede promotiefilm of bedrijfsfilm is noodzakelijk voor een innovatief bedrijf dat wil concurreren en markten wil veroveren. Ook deze start-up van YES!Delft wist ons te vinden! Mede door onze films werd ook het NOS journaal geïnteresseerd en maakte ze dit item voor het 20.00 uur journaal. Een promotiefilm zet uw innovatieve bedrijf professioneel in de markt, visualiseert uw innovatieve technologie, visie en missie. We zorgen voor een krachtig bedrijfsimago. De informatie wordt op een toegankelijk manier in beeld en geluid vertelt. Denk ook o.a. aan reclamefilms, productpresentaties en instructiefilms. Het eindresultaat is professioneel en straalt daarmee vertrouwen uit.

Voor deze film hebben wij opnames gemaakt bij de TU Delft, Mekel Park en o.a. bij YES!Delft. YES! Delft is een “tech incubator” die innovatieve ondernemers helpt hun toonaangevende technologische bedrijven op te bouwen en te laten groeien. Het project was een uitdaging en daar houden we van! De films moesten heel snel klaar zijn en de printer mocht niet in beeld. We hebben ‘s nachts door gewerkt en in een korte tijd alles geregeld. De voice-overs kwamen uit Amerika en de huisstijl moest zelfs nog gemaakt worden. De motion graphics, animaties en drie dimensionale foto’s hebben we ook zelf gemaakt. Er is een acteur ingehuurd die gefrustreerd bij de printer staat en er zijn ook stockbeelden gebruikt. Iedereen heeft hard gewerkt en we zijn dan ook trots op hetgeen we met z’n allen in zo’n korte tijd hebben kunnen verwezenlijken. Hopelijk dragen onze films bij om deze innovatieve technologie verder te laten ontwikkelen.

sustainable environment pollution cardridges
film-laten-maken-met-acteurs
innovatieve technologie
kosten besparen film goedkope-motion-graphics