evenement film laten maken

Wilt u een evenement film laten maken van uw event, congres, symposium of zakelijke bijeenkomst? Wilt u een promotiefilm laten maken ter promotie van uw evenement? Wilt u een sfeervolle videoregistratie van uw evenement of juist een korte aftermovie laten maken van het evenement? Zoekt u een creatief en ervaren videoproductiebedrijf dat voor u de mooiste evenement film kan maken? Zoek niet verder, want wij zijn het aangewezen videoproductiebedrijf voor de allerbeste evenement films in Nederland! Onze films hebben wereldwijd 35 prijzen gewonnen en onze kennis en ervaring zetten we in om voor u de beste evenement film te maken.


 • evenement film : promotiefilm voor een IT evenement van ON2IT

 • animatievideo voor evenement promotie

 • evenement film : registratie van een IT evenement ON2IT

 • evenement film : korte promotiefilm voor een ambachten evenement van Fontys

 • evenement film : voedselsoevereiniteit Nyeleni Roemenie

 • evenement film : totstandkoming van Het gezicht van de A50

 • evenement film : Civitas summercourse Malaga

verschillende soorten evenement films

U wilt een bijzondere evenement film laten maken. In onze professionele evenement films, maken we onderscheid in verschillende categorieën evenementenfilms. Deze typen evenementenfilms worden hieronder verder toegelicht met voorbeelden. Het belangrijkste onderscheid maken we tussen enerzijds een korte promotionele trailer, teaser of korte promotiefilm voorafgaand aan het evenement en anderzijds een sfeervolle compilatie, videoregistratie, documentaire, of promotiefilm na afloop van het evenement. De evenement film kent dus vele vormen en ook animatie kan hierin verwerkt worden. Weet u al wat voor soort evenement film u wilt laten maken? Wij helpen u graag hierbij, dus neem nu vrijblijvend contact met ons op!

daarom kiest u ons

 • sfeervolle professionele evenement film
 • 100% tevreden klanten & deadlineproof
 • 20 jaar ervaring & 35 prijzen gewonnen
 • scherpe prijzen en flexibel

Wij maken films, evenement promotiefilms en evenement films voor bedrijven (ASML, TNT, e.d.), overheden (EU, Ministerie van Binnenlandse zaken, diverse Gemeentes) instellingen (Fontys, TU-Eindhoven, Voedingscentrum), ziekenhuizen (Radboud UMC, Amphia), stichtingen (Liliane Fonds, Mentorschap) en omroepen (KRO-NCRV, EO, VPRO, Omroep Brabant, TV-West, e.d.). Een aantal van onze tevreden klanten zijn:

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

korte evenement promotievideo trailer

Om de kwaliteit van de beeldvorming mee te kunnen bepalen en te bewaken, zijn wij graag in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken bij uw evenement. Ter promotie van het evenement maken wij een krachtige en effectieve promo video. Hoe eerder wij hieraan kunnen beginnen, hoe eerder de promotie bij uw doelgroep van start kan gaan. We maken bijvoorbeeld een korte, krachtige promotiefilm om de kijker direct aan te zetten tot actie: uw doelgroep moet zich aanmelden, bellen, e-mailen, of een website bezoeken. De event trailer of teaser kan breed ingezet worden op internet en via social media zoals Facebook, LinkedIn en websites als YouTube. U bereikt dan op een makkelijke, snelle en goedkope manier een hele grote én gerichte doelgroep. Ook op beurzen, andere evenementen en bijeenkomsten kan deze promotievideo vertoond worden. Afhankelijk van de wensen en het budget kunnen wij relatief goedkope promotievideo’s maken. Zoals deze korte promotievideo die we in opdracht maakte van Fontys Hogeschool voor het Ambachten evenement.

evenement film : korte trailer/ promotiefilm voor een ambachten evenement van Fontys

spannende trailer: evenement film laten maken

Voor het succes van uw evenement, is een goede evenement promotiefilm noodzakelijk. We kunnen de aankondiging van uw evenement zo gek maken als u wilt. Dit kan volledig met geanimeerde beelden of met bijvoorbeeld sfeer opnames die we het jaar ervoor opnamen tijdens uw evenement. In deze korte promotie video was de opdracht om op een futuristische en spannende wijze een cyber crime IT evenement aan te kondigen. Tijdens het evenement worden de gevaren van cybercrime (cloudy) duidelijk gemaakt en worden er oplossingen besproken (bright). Ook het jaar ervoor maakte we de evenement promotiefilm middels een event trailer die u hier kunt bekijken. De sfeervolle registratie van het evenement hebben we ook gemaakt en kunt u hier bekijken.

evenement film : korte trailer / promotiefilm voor een IT evenement van On2it

sfeervolle evenement registratie

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zo ver: de dag van het evenement is aangebroken. Wij begrijpen hoe belangrijk dit is voor u en zetten alles op alles om het evenement zo sfeervol mogelijk in beeld te brengen. Na afloop leveren wij de perfecte sfeerfilm op van uw evenement, symposium, congres, zakelijke bijeenkomst of festival. De evenement film kan zo uitgebreid worden als u wilt: van een simpele één camera registratie, tot meerdaagse opnames met grote filmcrews in binnen- of buitenland. De montage hierbij is ook bepalend: wilt u in één minuut een korte sfeer impressie? Bekijk dan onze aftermovie laten maken pagina. Of wilt u juist een langere, meer inhoudelijke evenement film laten maken? Ook dat is mogelijk. Waar u ook voor kiest, de evenement film is enerzijds een mooie herinnering voor iedereen die aanwezig was, maar belangrijker nog: de evenement film is het perfecte visitekaartje voor uw volgende evenement! Hiernaast is een simpele evenement film te zien van het IT evenement dat we in de trailer hierboven hebben aangekondigd.

evenement film : sfeervolle registratie van een IT evenement van On2it

evenement film laten maken in het buitenland

Wij hebben bijna overal in de wereld gefilmd en ook veel evenement films gemaakt in het buitenland. Aan de basis van een goede evenement film ligt een goed idee en uitgangspunt voor de film. Ons vertrekpunt is altijd: wat is de essentie, de missie, de visie van het evenement en hoe gaan we dit vervolgens zo krachtig mogelijk in beeld brengen. Ons motto is ‘We zijn zo goed als onze laatste film’. Bij iedere nieuwe film doen we onze uiterste best om de allerbeste evenement film te produceren. Wij maken geen dertien in een dozijn films. Onze product films zijn persoonlijk, uniek en creatief vakwerk. Wilt u dus relatief goedkoop de beste evenement film laten maken? Neem dan nu contact op. Hiernaast staan wat langere producties (onder de 10 minuten) die we in Roemenië en Spanje maakte.


 • evenement film : Civitas summercourse Malaga in opdracht van DTV consultants

 • evenement film : Nyeleni voedselsoevereiniteit evenement in Roemenie

evenement film : totstandkoming van een kunstproject

Soms wil een opdrachtgever niet alleen het evenement zelf gefilmd hebben, maar ook de totstandkoming van het evenement. Een documentaire film die een blik werpt achter de schermen of inzicht geeft over de achtergrond. Alle films verdienen dus een eigen aanpak en strategie. Bij iedere film gaan we op zoek naar de kern. Wat is het doel? Welke sfeer moet het uitstralen? Wat is de doelgroep? Waar wordt de film ingezet? De juiste inhoud en emotie is hierbij erg belangrijk. We gaan opzoek naar wat het project uniek maakt.


 • evenement film : totstandkoming van een kunstproject: het gezicht van de A50

lange evenement film in een documentaire jasje

Deze film duurt nog langer en hebben we jaren geleden gemaakt in opdracht van Erfgoed Brabant. De film gaat over de katholieke traditie ‘allerzielen’ waarin het herdenken centraal staat. In een dorp in Noord-Brabant willen ze deze traditie in een nieuw modern jasje gieten. In de film worden twee generaties gevolgd in de voorbereiding van het evenement. Zij vertellen over de manier waarop zij hun geliefden herdenken. Kinderen vertellen over hoe zij omgaan met het verlies van een opa of oma en ouderen vertellen over het herdenken van hun familieleden. De verschillen en overeenkomsten met vroeger en nu staan daarbij centraal. Wilt u ook een evenement op een persoonlijke wijze laten vastleggen, dan doen wij dit met veel passie. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere media.

evenement film : documentaire over de totstandkoming en achtergrond van het Erfgoed Brabant evenement tijdens Allerzielen

evenement film laten maken

Quality Booster evenement van ASML.

10 redenen om een evenement film te laten maken:

1. Een evenement film laten maken omdat uw doelgroep en netwerk bij elkaar komt. Dit mag u niet missen.
2. Een evenement film laten maken geeft u het ideale videomateriaal om het volgende evenement mee te promoten.
3. Een professionele evenement film laten maken kan heel goedkoop.
4. Een evenement film laten maken zorgt ervoor dat uw evenement eeuwig blijft voortbestaan op internet.
5. Een evenement film laten maken om extra informatie of achtergronden duidelijk te maken.
6. Een sfeervolle evenement film laten maken, zodat u uw missie of visie, juiste emotie of beleving kunt overbrengen bij de doelgroep.
7. Een evenement film laten maken, zodat uw doelgroep uw event gaat delen en promoten op het internet. (Klant referenties)
8. Een evenement film laten maken, zodat alleen de positieve ervaringen van het evenement blijven voortbestaan.
9. Een evenement film laten maken om de naamsbekendheid van uw bedrijf, instelling of event te vergroten.
10. Een evenement film laten maken biedt uw nog veel meer voordelen, zoals …

wij maken voor u de beste evenement film