Wilt u een professionele bedrijfsvideo in de bouw, techniek of proces industrie laten maken? Wilt u een originele bouwfilm voor uw bedrijf, of instantie? Wij produceren voor u een passende bedrijfsfilm op maat. Wij vertalen uw doelstellingen, wensen en eisen in de beste bedrijfsvideo voor uw bedrijf! We hebben 20 jaar ervaring, zijn wereldwijd geprezen en hanteren zeer scherpe tarieven. Laat ons een creatieve en originele video maken voor uw bedrijf en neem nu contact op!


  • bedrijfsvideo SAFE B.V. voorbeeld bedrijfsfilm in de bouw

de beste bouwbedrijfsvideo’s

Wij maken veel bedrijfsvideo’s voor in de bouw. Dit kan een video zijn voor het bouwbedrijf zelf, of een bouwfilm over een opgeleverd bouwproject. Deze bedrijfsfilm maakte we voor SAFE BV. Safe is al sinds 1985 actief op het gebied van de verhuur van ondersteuningsconstructies voor de betonbouw. Safe biedt met het Polysysteem een oplossing op maat voor de woningbouw, utiliteitsbouw en de civiele bouw. Naast deze bedrijfsfilm, maakte we ook een film van het indrukwekkende project bij de Oosterweelverbinding in Antwerpen. Van beide films maakte we ook een Engelse versie waarbij een native speaker de Engelse voice overs in sprak. Zoals al onze klanten is SAFE ook zeer tevreden met en trots op alle eindresultaten.

“Wij als Safe zijn erg tevreden over de films welke geproduceerd zijn door Newton Solutions Breda. In een relatief kort tijdsbestek zijn er een tweetal films geproduceerd; het opstellen van het script en het verfilmen ervan (binnen+buiten+drone) ging soepel en met een eindresultaat waar we erg trots op zijn. Om die reden zou ik Newton Solutions Breda dan ook zeker aanbevelen bij eenieder.”

Ronald van Gils, SAFE BV

  • bedrijfsvideo voor een specifiek product in de bouw: vloer isolatie

de beste bouwbedrijfsvideo’s op maat

Er zijn tal van bouwbedrijfsfilm voorbeelden. Denk aan een bedrijfsfilm of een bouwproject film. Of denk aan een bouwfilm over een bepaald bouw proces of een bouwvideo van een nieuw ontwikkeld bouwsysteem dat onder de aandacht gebracht moet worden.  Zo kwam ook Vloer+ bij ons, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van kruipruimtes in woningen. Ze wilde in de bedrijfsfilm het hele proces van hun werkzaamheden tonen aan klanten. Het proces van het slopen tot het eindresultaat van de thermovloeren. De doelgroepen zijn de woningbouw verenigingen en aannemers in de renovatie voor woonbedrijven. Er is gefilmd in Nederland en België.

“Prachtige bedrijfsvideo! Super fijne samenwerking!”

Odette van Wattingen, Vloer+

de beste bouwfilms laten maken

Uw bouwproject vastgelegd van A tot Z! Wij maken videoproducties van bouwprojecten van begin tot eind.

unieke sfeervolle bedrijfsfilm

Een bedrijfsvideo in de bouw of bouwfilm hoeft niet per se een hele stoere uitstraling te hebben. Ook een meer persoonlijke, of milieuvriendelijke uitstraling voor een bedrijfsvideo of bouwfilm is mogelijk. Zo wilde ook Hydreco Geomec graag een persoonlijke, milieuvriendelijke en warme uitstraling. Met behulp van diepe boringen brengen ze heet water naar boven. Dit is een schone en duurzame vorm van energie. Het biedt onze kinderen een goede toekomst en dit wilde ze ook laten zien. Zelfs de kinderen van de werknemers spelen een rol in de film en zo krijgt de bedrijfsvideo echt een persoonlijke tint.


  • Een warme sfeervolle bedrijfsvideo over aardwarmte.

“Zeer tevreden. Echt super! De bedrijfsvideo is een mooi geheel geworden van aardwarmte, ons bedrijf maar vooral onze missie. Top gedaan!”

Dirk Poelstra, Hydreco Geomec

bedrijfsvideo’s voor de techniek en procesindustrie

Voor een uitzendbureau in de techniek industrie maakte we allerlei bedrijfsvideo’s bij technische bedrijven. Deze promotievideo’s zijn gericht op het werken in de techniek en in de procesindustrie. De ene promotievideo toont de samenwerking van het bedrijf met het uitzendbureau. De andere promotievideo richt zich meer op de ervaringen van de werknemers. Wat maakt het werk in deze sector zo speciaal? Wat zijn de specifieke functie eisen in de techniek?


  • bedrijfsvideo van bedrijf in de techniek

Professionele bouwfilm of bedrijfsvideo laten maken.

U wilt de beste bedrijfsvideo laten maken? De combinatie van een goed verhaal en goede beelden is de basis voor een goede bedrijfsvideo. Een bedrijfsvideo laten maken is noodzakelijk voor een bedrijf dat moet concurreren.  Ook voor de beste bedrijfsfilms en promotiefilms die niet bouw gerelateerd zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken allerlei soorten promotiefilms, productfilms, animaties, voorlichtingsfilms voor allerlei instellingen. Bekijk onze bedrijfsfilm showreel hieronder of onze prijswinnende documentaireproducties.

techniek, productie en bouw sector

Voor bedrijven in de techniek, productie en bouw sector is een goede promotiefilm onmisbaar. Of u nu werkzaam bent in de voedselproductie, de woningbouw of betrokken bent bij de productie van energie, meubels, kleding en apparaten… een professionele bedrijfsvideo is noodzakelijk. Wij maken bedrijfsvideo’s in de volgende sectoren: Weg- en waterbouw, Elektrotechniek, Installatietechniek, Metaal/werktuigbouw, Mobiliteitstechniek, Procestechniek, Voedingsmiddelen, chemie, gas-, water en energieproductie, Grafische techniek, Hout- en meubelindustrie, Glas-, aardewerk en keramiek, Textiel en mode, Industriële reiniging
Mechatronica. Een goede bedrijfsfilm maakt impact op uw klanten.


  • showreel van allerlei bedrijfsfilms en promotiefilms

  • animaties ook in bouwfilms te gebruiken

Ook voor kleinere bedrijven in de bouw, kan een bedrijfsfilm net die meerwaarde geven die een klant nodig heeft om voor u te kiezen. U kunt ook de bedrijfsfilm een persoonlijke tint geven. U zou het toch ook fijn vinden, dat u de timmerman ‘al kent’, voordat hij uw dakkapel komt maken?  Dus ook voor veel kleinere bedrijven in de bouw is een bedrijfsfilm onmisbaar. Denk aan:

aannemer – blokkenlijmer – bekister – betonstaalverwerker – betonreparateur – opzichter – bouwvakker – constructeur – dakdekker – gibobouwer – huisschilder – ijzervlechter – installateur – kraanmachinist – loodgieter – metselaar – opperman – steigerbouwer – stukadoor – timmerman – plafonneur – uitvoerder – werkvoorbereider – tegelzetter – klusbedrijf- grondwerker- elektricien- veiligheidscoördinator- architect


  • drone video’s : onze films bevatten ook veel drone opnames.