Project Description

Wilt u een promotiefilm laten maken die meteen verleid, snel klaar is en een vast tarief heeft? Een promotiefilm laten maken hoeft helemaal niet duur te zijn. Newton solutions ontwikkelt graag voor u een passende, persoonlijke en professionele promotiefilm. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen. U kunt met een gerust hart ons een creatieve en originele promotiefilm laten maken van uw bedrijf.

promotiefilm laten maken

De klant heeft een boodschap en een verhaal te vertellen. Wij filteren de kern van dit verhaal eruit en zetten dit vervolgens om in een kort en krachtig beeldverhaal. Dit korte verhaal moet een potentiële kijker of klant aanspreken. Een promotiefilm laten maken doen wij met de juiste sfeer en beelden die passen bij het verhaal. De combinatie van een goed verhaal en goede beelden is de basis voor een goede promotiefilm. De promotiefilm is zowel in te zetten als online promotie als ook bij andere communicatie doeleinden. Een promotiefilm laten maken is noodzakelijk voor een modern bedrijf dat wil blijven concurreren en markten wil veroveren.

Een promovideo is een ideaal communicatie middel en kan breed ingezet worden op beurzen, evenementen, bijeenkomsten en natuurlijk op internet verspreid worden via websites en social media. Een promotiefilm laten maken is dus ideaal voor uw reclame campagne! Wij maken pakkende marketing video’s, zoals bedrijfsfilms, product video’s en evenement registraties. Een promo film kan ook een uitkomst zijn voor gemeenten, provincies, of rijksoverheid. Hiernaast ziet u een trailer van een promotiefilm van 20 minuten in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

professionele promotiefilm laten maken

De promotiefilm gaat over de motivatie van Nederlandse ambtenaren die voor de Europese Unie werken, om zo potentiële EU-ambtenaren te werven. De promotiefilm voor de Rijksoverheid toont op een intieme wijze, de persoon achter ‘het grijze pak’ . Naast de promotie film en promo trailer hebben we tevens acht promotiefilmpjes portretten gemaakt. Bekijk de site voor meer informatie over de promovideo’s. Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten promotie films voor bedrijf, instelling of overheid. Wij maken ook promofilmpjes voor het onderwijs en scholen. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, voorlichtingfilms en andere promo films. Ons motto is  ‘we’re as good as our latest film’.  Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie weer het onderste uit de kan halen om de beste promotievideo te maken. Wij maken dus geen standaard ‘lopende band’ of ‘videoboer’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering. Wilt u ook een promo video laten maken? Neem snel contact op!

promotiefilm laten maken ministerie-promotie-film-productie-videoproductie-bedrijf   promotiefilm laten maken ministerie-promotie-film-productie-videoproductie-bedrijf   promotiefilm ministerie-promotie-film-productie-videoproductie-bedrijf