Wilt u een promotiefilm laten maken die meteen verleid, snel klaar is en een vast tarief heeft? Newton solutions ontwikkelt voor u een passende, persoonlijke en professionele promotiefilm. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen. U kunt met een gerust hart ons een creatieve en originele promotiefilm laten maken van uw bedrijf. Samen met u gaan we een promotiefilm maken die écht indruk maakt. Neem vrijblijvend contact op en dan spreken we elkaar snel.

promotiefilm laten maken

Dit is de trailer van een promotiefilm van 20 minuten die we maakte in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het is een hele oude en gedateerde film en de kwaliteit tegenwoordig is velen malen hoger. De film voor de Rijksoverheid gaat over de motivatie van Nederlandse ambtenaren die voor de Europese Unie werken, om zo potentiële EU-ambtenaren te werven. Op een intieme en persoonlijke wijze wordt de persoon achter ‘het grijze pak’ getoond. Naast deze lange promotie film en promotie trailer hebben we tevens acht portretten gemaakt.

“De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!”

Adriënne Schouw, Ministerie van Buitenlandse Zaken

warme sfeervolle promotiefilm over aardwarmte

Geothermie is een relatief nieuwe vorm van warmte- c.q. energielevering. Hydreco Geomec (een dochterbedrijf van Brabant Water) produceert aardwarmte. Met behulp van diepe boringen (2 tot 4 Km diep) brengen ze warm/heet water omhoog waarmee kassen en wijken verwarmd worden. Dit is een schone en duurzame vorm van energie. De organisatie heeft een platte structuur en iedereen draagt zijn steentje bij. De werknemers zijn enthousiast en voelen zich onderdeel van het bedrijf. Ze wilde graag naar buiten brengen dat ze aan iets bijzonders werken. Iets dat veel problemen kan oplossen en onze kinderen een goede toekomst biedt. Ook de complementaire kleuren (groen-oranje) van het nieuwe logo moesten terug komen in een sfeervolle promotiefilm. Uiteindelijk hebben we er zelfs voor gekozen om ook de kinderen van de werknemers een rol te laten spelen in de film. Zo krijgt de promotiefilm echt een persoonlijke tint.


  • Een warme sfeervolle promotiefilm over aardwarmte.

“Zeer tevreden. Echt super! De film is een mooi geheel geworden van aardwarmte, ons bedrijf maar vooral onze missie. Top gedaan!”

Dirk Poelstra, Hydreco Geomec

De beste promotiefilm laten maken

De klant heeft een boodschap en een verhaal te vertellen. Wij filteren de kern van dit verhaal eruit en zetten dit vervolgens om in een kort en krachtig beeldverhaal. Dit korte verhaal moet een potentiële kijker of klant aanspreken. Een promotiefilm laten maken doen wij met de juiste sfeer en beelden die passen bij het verhaal. De combinatie van een goed verhaal en goede beelden is de basis voor een goede promotiefilm. De promotiefilm is zowel in te zetten als online promotie als ook bij andere communicatie doeleinden. Een promotiefilm laten maken is noodzakelijk voor een modern bedrijf dat wil blijven concurreren en markten wil veroveren.


  • promotiefilm voor een specifiek product in de bouw.

Bouwbedrijf promotiefilm

Wij maken veel promotiefilms voor in de bouw. Dit kunnen promotiefilms zijn voor het bouwbedrijf zelf, een promotiefilm over een opgeleverd bouwproject, of een promo film over nieuw ontwikkeld bouwsysteem dat onder de aandacht gebracht moet worden. Zo kwam ook het bedrijf Vloer+ bij ons. Vloer+ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van kruipruimtes in woningen. De thermovloeren van Vloer+ hebben een naadloze isolatie en zijn vochtbestendig. Een vloer hebben ze vervangen in 1 dag. Ze wilde in de promotiefilm het hele proces van hun werkzaamheden presenteren aan hun potentiële klanten. Het proces van het slopen tot het eindresultaat van de thermovloeren moest in beeld gebracht worden. Ook de isolerende Argex korrel en zijn herkomst moest in de film onder de aandacht worden gebracht. De doelgroepen zijn de woningbouw verenigingen en aannemers in de renovatie voor woonbedrijven. De eigenaar hoefde niet in beeld en mede daarom hebben we in overleg gekozen voor een passende voice-over stem. Er is gefilmd in Nederland en België.

Een super fijne samenwerking met als resultaat een prachtige bedrijfsfilm.”

Odette van Wattingen, Vloer+
  • Dejima-Optical-Films-Arnhem-film
  • professionele-promotiefilm-laten-maken
  • medische-films-voor-in-de-zorg--ziekenhuis-lab

Wilt u een promotiefilm laten maken voor op een beurs?

Dit is weer een heel ander type soort promotiefilm. Dejima Optical Films wilde graag een promotiefilm voor de Electronica Beurs in München. Er mocht geen interview of gesproken woord in de film. In de film wilde ze een impressie van de productielijn en het proces laten zien. Het doel van de film was om promotie te maken voor Dejima als ‘high accuracy optical grade coating specialist’ om zo potentiële klanten en partners te vinden. Er was een zeer specifieke doelgroep, namelijk mensen uit de display industrie, grondstofontwikkelaars en productontwikkelaars.

“Superblij met de mooie promotiefilm. Het Resultaat overtreft de verwachtingen ruimschoots. Daarnaast een supersnelle afhandeling en service. Helemaal Top.”

Loeky Kramer, Dejima Optical Films

  • Wilt u ook een promotiefilm laten maken voor op een beurs?

  • Een originele promotievideo voor een boeklancering van een filosoof.

promotievideo boeklancering

Deze bijzondere promotiefilm maakte we voor een filosoof en schrijver die zijn nieuwe boek lanceerde. Hij wilde zijn gedachtegoed op een creatieve en speelse manier weergeven in een promotiefilm. Het verhaal moest rustig gebracht worden. Luchtig gevisualiseerd, met een knipoog en humor. Het moest daarom op sommige momenten bewust knullig zijn, dit in contrast met de veel al te gladde managementvideo’s.

“Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Hij gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!”

Ivo Brughmans, Schrijver, Filosoof

Het paradoxaal leiderschap concept

Investeren of besparen? Expanderen of terug naar de kern? Visionair of opportunistisch? Ondernemerschap of compliance? Leiders worden dagelijks geconfronteerd met het spanningsveld tussen tegengestelde benaderingen. Ze voelen daarbij vaak de noodzaak om een ‘eenduidige keuze’ te maken want dat geeft duidelijkheid en houvast. Maar is dat wel nodig… en leidt dit wel tot effectieve en duurzame oplossingen?
Veel van de huidige problemen waar we in organisaties en in de wereld mee worstelen zijn een direct gevolg zijn van deze hoekige ‘of/of’-manier van denken. De extreem snel veranderende wereld van vandaag met zijn grote mate van complexiteit en onderlinge afhankelijkheden, vraagt om leiders die niet strak één bepaalde eenzijdige koers aanhouden maar vloeiend weten te schakelen en balanceren tussen tegengestelde krachten. Een duurzame aanpak is er één waar tegengestelde krachten met elkaar worden gecombineerd, elkaar in evenwicht houden of waar er door synthese een nieuwe, creatieve paradox ontstaat: spelend presteren, gestructureerde chaos, dienstbaar leiderschap, nederige trots, afval als grondstof… Kortom, een ‘en/en’-perspectief dat verder gaat dan de extremen of het grijze compromis.

Over de schrijver

Ivo Brughmans, filosoof en management consultant en gepassioneerd door het met elkaar verbinden van waarden die elkaar op het eerste gezicht elkaar tegenspreken, zoals duurzaam én winstgevend, warm én zakelijk, veranderen én behouden, functioneel én esthetisch…
In zijn boek ‘De kunst van het paradoxale leven’ (Lannoo, 2013) werkt hij dit ‘en/en’-perspectief uit en laat hij zien hoe we het praktisch kunnen toepassen in ons dagelijks leven. In de opvolger ‘Paradoxaal leiderschap’  past hij deze ‘en/en’-principes toe op organisatie- en managementvraagstukken. Hij geeft lezingen, inspiratiesessies en workshops over paradoxaal leiderschap.

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten promotie films voor bedrijf, instelling of overheid. Wij maken ook promofilmpjes voor het onderwijs en scholen. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, voorlichtingfilms en andere promo films. Ons motto is  ‘we’re as good as our latest film’.  Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie weer het onderste uit de kan halen om de beste promotievideo te maken. Wij maken dus geen standaard ‘lopende band’ of ‘videoboer’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering. Wilt u ook een promo video laten maken? Neem snel contact op!