Wilt u meer bezoekers op uw website of juist uitleggen hoe makkelijk of goed uw website werkt? Wilt u een website promotiefilm laten maken? Newton solutions biedt de oplossing! Wij maken graag uw korte website promotiefilm. Een professionele website promotiefilm is de ideale website promotie op tevens andere kanalen zoals YouTube, beurzen, evenementen e.d. Een creatieve website promotiefilm is vlotter en flitsender dan wanneer uw doelgroep zelf de website moet gaan ontdekken. Het geeft de website extra publiciteit die het anders niet zou krijgen.

website promotiefilm

Hier ziet u een geanimeerde website promotiefilm voor een vacature website. De opdracht was: maak een korte website promofilm van de vacature website “At Monday”. Laat zien waarin ze zich onderscheid, namelijk ‘video cv’s’ zodat een werkgever direct een goede indruk krijgt van de betreffende kandidaat/ sollicitant. De film moest tevens een korte impressie van de website geven. Er is weinig budget, het moet deze week klaar zijn, er is geen bewegend beeld en … de website is nog niet online. De website promotie film moest dus gemaakt worden zonder een daadwerkelijke website. De film is dus grotendeels met stills (stilstaande beelden) gemaakt.

Bekijk hier het resultaat van de website promotie film voor de werkgever en bekijk hier de variant voor de sollicitanten. De website promotiefilm is er in diverse prijsklasse, maar wij houden onze prijzen betaalbaar voor elk type onderneming. Ons kleine team met effectieve benadering en lage overhead maakt dit mogelijk. Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, evenement promotie films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere films

website promotiefilm website-promotie-film-laten-maken-