Kan iedereen met een videocamera en editing software een videoclip maken? De praktijk leert dat dit niet het geval is. Ook bij het produceren van een videoclip is het script of verhaal erg belangrijk. Een videoclip kan het nummer namelijk versterken of totaal onderuit halen. Een videoclip kan de emotie in de audiotrack extra benadrukken waardoor het geheel meer is dan de som van de delen. Als het goed gebeurd wordt het visuele verhaal gekoppeld aan de beelden, waardoor het nummer nog meer impact krijgt.

videoclip

Een professionele music video laten maken voor een muziektrack is dus van groot belang van het succes voor het nummer en de band. Indien u zelf al goede ideeën heeft voor het maken van het muziekfilmpje dan vernemen wij die gedachten graag. Anders gaan we samen met u op zoek naar de ideale video clip. Wij bieden hoogwaardige videoproductie aan. We werken met de beste freelancers in het veld en hebben veel ervaring in het produceren van diverse TV producties.

Wij produceren altijd een creatieve en unieke video clip. Een ‘music video’ laten maken hoeft niet duur te zijn. Hiernaast staat een low-budget clip welke we in samenwerking met derden hebben gemaakt. Wilt u een videoclip, bedrijfsvideo of videoregistratie laten maken? Newton solutions biedt u de oplossing. Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, evenement aankodigingen, evenement promotie films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere media

videoclip muziek clip maken