Wilt u een professionele referral marketing video of klant referentie film laten maken? Bedrijven zijn blij met een tevreden klant, omdat de tevreden klanten loyaal zijn en vaak jaarlijks bijdragen aan de omzet van uw bedrijf. Als bedrijf kunt u echter veel meer uit de tevreden klanten halen! Wij doen dit voor u met behulp van een referral marketing video of klantreferentie promotiefilm. In opdracht van een thuiszorg instantie maakte we deze referral marketing video’s. Verschillende thuiszorg cliënten werden afzonderlijk geportretteerd in een referral marketing video.

referral marketing video

De thuiszorginstantie waarvoor we deze referral marketing video film hebben verwezenlijkt heeft een brede doelgroep aan wie ze zorg verlenen. Verschillende mensen hebben tenslotte verschillende wensen. Daarom hebben we besloten om van diverse tevreden klanten een afzonderlijke klantreferentie video te maken. De cliënten referenties zijn een ideaal middel om uw instelling, bedrijf of boodschap op een goede manier onder de aandacht te brengen. Wilt u ook een thuiszorg promotiefilm of ander soort medische film laten maken ? Neem dan snel contact op!

Uw klant positief laten vertellen over uw bedrijf is een slimme manier om uw doelgroep te vergroten en potentiële klanten aan te spreken. De referral marketing video is een gestructureerde manier om tevreden klanten en andere goede contacten te activeren als ambassadeurs. De klant gaat helaas vaak niet vanzelf praten over uw bedrijf. Als u een gewaardeerde dienst of product aanbiedt dan is de klant snel bereid om u verder te helpen. Door hen gericht te informeren, promoten en te belonen is de kans groter dat zij daadwerkelijk een goed woordje doen over uw bedrijf, diensten en / of producten. Veel mensen vinden het zelfs erg leuk om een aanbeveling te doen en in een film te verschijnen.

Voor veel bedrijven is het een grote stap om B2B referral marketing video’s te laten maken. Een tevreden klant is de ideale basis voor het werven van nieuwe leads, klanten en opdrachten. Uw boodschap ontleent geloofwaardigheid aan het vertrouwen dat potentiële klanten hebben in uw ambassadeur.

Bent u op zoek naar een professioneel ontwerp en media productiebedrijf om uw referral marketing video, bedrijfsvideo of reclame film te laten maken? Dan bent u bij Newton solutions aan het juiste adres. Van vormgeving tot motion graphics en van bedrijfsfilms tot documentaires. Alles onder één dak en binnen hetzelfde bedrijf. Al uw communicatie uitingen integreren en optimaal zichtbaar maken voor uw doelgroep. Dat is waar wij voor staan. Wilt u meer informatie? Neem gerust eens vrijblijvend contact op of kom eens langs om onder het genot van een verse kop koffie de mogelijkheden door te nemen.

 

referral marketing video laten maken referral marketing video thuiszorg-promotiefilm-laten-maken  referral marketing video thuiszorg romotievideo referrentie video zorg-referral-marketing-promotievideo- medische-promotiefilm-laten-maken