Project Description

Wij hebben tientallen korte en lange documentaire films gemaakt die wereldwijd zijn vertoond op gerespecteerde film festivals. Onze documentaire films hebben ook ruim een dozijn filmprijzen gewonnen, zoals de filmprijs voor beste documentaire film op DokLeipzig in Duitsland. De films zijn vertoond op regionale omroepen (zoals Omroep Brabant, TV West, L1, Rijnmond) nationale omroepen (zoals VPRO, EO, MAX, RTL) en internationale zenders (zoals de Belgische Canvas, het gerespecteerde Frans / Duitse ARTE, en wereld zenders als Al Jazeera). Ons hart en onze passie ligt bij documentaires! De kennis en kundigheid om een goede artistieke documentaires te kunnen maken nemen we mee in al onze andere tv en film producties.

documentaire film productie

Om het voor u overzichtelijk te houden hebben wij dit genre films en het meer creatieve en artistieke werk gebundeld op onze website www.newtonfilm.nl. NEWTON film, is een filmproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van documentaire films. De films hebben vaak met een sociaal maatschappelijk karakter te maken. Veel ervaring hebben wij opgedaan met documentaireproducties in het buitenland. We hebben films gemaakt over heel de wereld, zoals o.a. in Bolivia, Ecuador, Gambia, Ghana, Kenia, Thailand, Laos, Vietnam, etc. Bekijk hier een documentaire film showreel, maar aarzel niet en ga naar de website om meer films en fragmenten te bekijken. Hier staan documentaire artwork voorbeelden.

Wilt u ook een professionele docu film laten maken? Neem dan snel contact op! Voor meer informatie, fragmenten, referenties  enz. bezoek de website van NEWTON film. NEWTON film is ook gevestigd in Breda, Noord-Brabant, maar is werkzaam over heel de wereld. Ook als u alleen een cameraman wilt huren of een freelance video editor zoekt, dan regelen wij voor u de beste video editor en beste cameraman! Met ons enthousiasme, perfectionisme en passie voor het vak gaan we graag voor u aan de slag !

 

 documentairebuitenland-video-productiebedrijf   documentaire-film-productie    documentaire documentaire-consumptie-globalisatie