festival aftermovie laten maken

Een festival after movie is terecht erg populair op sociale media. In een mum van tijd krijgen klanten en bezoekers een sfeervol beeld van uw evenement, festival of netwerk bijeenkomst. Laat uw evenement, festival of congres, sfeervol vastleggen in een aftermovie! Wij maken diverse soorten aftermovies van feesten, festivals, congressen, symposia of andere bijeenkomsten voor diverse bedrijven en instellingen.

originele festival after movie

Ieder festival verdient een eigen aanpak en strategie. Bij ieder festival gaan we op zoek naar de kern. Wat is het doel van de festival after movie? Welke sfeer moet het uitstralen? Wat maakt het festival uniek?  Wat is de doelgroep? Waar wordt de professionele after movie (voor) ingezet? Een after movie moet natuurlijk een goede sfeer hebben, maar wij vinden tevens de inhoud erg belangrijk. In bijna alle festival aftermovies die we maken, gebruiken we ook interviews als voice-over. Vaak maken bepaalde quotes van de artiesten, sprekers of vip’s of de ervaringen van het publiek echt het verschil. Wat onderscheidt uw festival in de Ziggo Dome van het andere festival? Ook de juiste emotie en toon zijn erg belangrijk.

professionele after movie laten maken

Een after movie is een sfeerverslag van alle hoogtepunten van uw festival. Of dit nu een groot muziek festival is of een film festival. Een after movie is zeer geschikt ter promotie van het festival. De festival after movies zijn tevens populair op sociale media. De doelgroep krijgt in een korte tijd een goed beeld van het festival. Binnen de communicatie en marketing is een professionele after movie dus ook onmisbaar. De sfeer en de beelden spreken het publiek aan zoals geen tekst of foto dat kan doen. Wanneer het festival is afgelopen, dan blijft de after movie bestaan. De after movie kan het jaar er na ook weer ingezet worden ter promotie van het festival. Voor veel festivals maken wij ook de festival promotie trailers zoals hier is te zien.

evenement aftermovies

Met een goede professionele festival after movie bereikt u veel meer bezoekers. Plaats de after movie op YouTube, Vimeo, Facebook en andere online plekken en uw festival is tevens velen malen beter vindbaar. Hoe meer video’s er van uw festival online staan hoe beter uw filmfestival of muziekfestival gevonden wordt. Daarom is het soms ook erg interessant om bij een meerdaags festival iedere dag een after movie te laten maken. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor festivals, maar ook voor andere evenementen, congressen en bijeenkomsten. Wij maken after movies voor allerlei soorten evenementen, zoals het voorbeeld hiernaast.

daarom kiest u voor ons

Onze after movies staan bekend om een professionele, cinematografische filmstijl met veel emotie, beleving en dynamiek. We hebben 20 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige kwaliteit films. Onze films hebben wereldwijd meer dan 35 film prijzen gewonnen op gerenommeerde internationale festivals, tentoonstellingen en beurzen. Tot op heden hebben we alleen maar tevreden klanten en alle deadlines gehaald! Wij zijn een allround full service bedrijf en hebben alles onder één dak. Wij zijn bewust een kleine organisatie, schakelen snel en u heeft één aanspreekpunt. Er is een lage overhead en we hanteren scherpe prijzen en hoge kortingen voor u! We beschikken over de meest moderne 6K en 4K cinema camera’s, cinemalenzen, stabilizers, drones, autocue en zijn erg bij de tijd. Wij zijn zeer betrouwbaar, creatief, professioneel en flexibel. 

wereldwijd geprezen op film festivals

De after movies variëren van één draaidag met één camjo tot meerdere draaidagen met uitgebreide crew en apparatuur. De montage van de after movie is van groot belang. De after movie kan tijdens het festival professioneel gedraaid zijn, maar zonder professionele editing is dat zonde van het geld. De montage bepaald het succes van de festival after movie. Wij werken met cameramensen en professionele editors die wereldwijd in de prijzen zijn gevallen. Wij filmen uw festival op een aantrekkelijke en toegankelijke wijze.

After movie laten maken

De combinatie van onze jarenlange ervaring en internationaal geprezen cre w maakt dat wij het aangewezen videoproductiebedrijf zijn voor uw festival after movies. Wij zetten ons bij iedere festival after movie 100% in. Wij hebben geen dure kantoorpanden of auto’s nodig en bieden dus een zeer scherpe prijs voor een after movie. Bij ons krijgt u dus gegarandeerd een professionele maar relatief goedkope festival after movie.

 aftermovie laten maken

We verdiepen ons in het programma en de wensen worden duidelijk besproken.Op deze manier is voor ons en voor jullie duidelijk wat de verwachtingen zijn. Onze professionele cameraman of crew is op tijd aanwezig en werkt zelfstandig en onopvallend. Meestal nemen we ook quotes op van festival artiesten en publiek om zo de belangrijkste momenten van het festival vast te leggen. Na afloop worden alle beelden gespot. De montage is een tijdrovend proces. Als de festival film klaar is sturen we deze toe. Er is dan nog een revisie.

film-festival-aftermovie-videoproductie
festival after movie

Waarom moet u een festival after movie laten maken?

We zetten de voordelen op een rijtje:

Een after movie is een perfect sfeerverslag van het festival
Een after movie is een ideaal reclamemiddel voor uw festival
Een after movie is tijdloos en blijft voortbestaan
De kosten van een after movie zijn relatief laag
Een festival after movie is het ideale promotiemiddel bij een volgend evenement.
Een festival after movie bindt de doelgroep.
Een goede after movie zorgt dat deze nog beter is dan uw evenement.
Een after movie is kostenloos te verspreiden via online kanalen.