Wilt u een professionele compilatievideo laten maken van een evenement of bijeenkomst? Een goede compilatievideo kan in enkele minuten de highlights van een bijeenkomst op een dynamische manier overbrengen. De compilatievideo is niet alleen een leuk naslagwerk voor de bezoekers die er waren, maar enthousiasmeert tevens potentiële bezoekers om naar een volgend event te komen. Een compilatievideo of sfeer impressie geeft zichtbaarheid aan uw werk!

compilatievideo summer course

In opdracht van DTV consultants in Breda maakten we een compilatievideo van de CIVITAS Summer Course. Deze werd gehouden in Málaga (Spanje). De bijeenkomst had als onderwerp: Sustainable Mobility for a Better Life. De CIVITAS Summer Course is een interactief training evenement, waarbij de deelnemers leren van gerenommeerde experts, hoe duurzame mobiliteit kan leiden tot gelukkige en gezonde bewoners in een gezonde stad.

De film richt zich op beleidsmakers van steden in heel Europa die zich bezighouden met duurzame mobiliteit. De kennis die de ene stad heeft bedacht wordt op deze manier gedeeld met andere steden. De Summer Course duurde een week, maar de compilatievideo hebben we gedraaid in twee dagen, waarbij er voornamelijk lezingen waren. De film geeft een beeld van de summer course, zodat andere potentiële deelnemers weten wat ze kunnen verwachten. Het project is mede mogelijk gemaakt door de Europese commissie.

Heeft u een boodschap die aandacht verdiend? Lanceert u een product, een handige dienst of houdt u een bijzonder event ? Moet uw boodschap gehoord worden, rondgaan, en een indruk achter laten? neem dan vrijblijvend contact op. Een goede compilatie video hoeft niet duur te zijn. Wij maken ook goedkope compilatievideo’s. Ieder productie is voor ons uniek. Wij zetten ons altijd 100% in om de beste film te maken.

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, compilatiefilms, corporate video films, documentaires, educatieve films, event trailers, evenement promoties, referral marketing videos. recap films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, USP films, voorlichtingfilms, en andere films