Wilt u zoals TNT een compilatie film laten maken van uw business event of congres? Wij maken met grote regelmaat compilatie films van bedrijfsbijeenkomsten, symposia of andere evenementen. Met onze professionele crewleden filmen we uw business event op een aantrekkelijke, toegankelijke en filmische wijze. In een korte compilatie film komen de belangrijkste highlights aan bod en wordt de boodschap op een beeldende en krachtige manier overgebracht! Wij kunnen uw evenement ook registreren met één of meerdere camera’s.

compilatie film

De compilatie film is een leuk naslagwerk dat kan worden ingezet op beurzen, bijeenkomsten of op het internet. U bereikt dan op een makkelijke, snelle en goedkope manier een hele grote én gerichte doelgroep. De compilatie film is ideaal promotiemateriaal! De video compilatie film kunt u integraal op uw website plaatsen met bijvoorbeeld een login. Uw gasten zullen dit zeker waarderen en een event compilatie film is tevens een slimme manier om een volgend event te promoten. 

Deze compilatie film maakten we voor een business event van TNT in het Novotel Amsterdam. Het thema van de dag was ‘Making the connection’. De compilatiefilm geeft op een informele wijze een sfeer van het evenement, de sprekers en de diverse activiteiten. Een van de activiteiten was ‘haka’ (de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw Zeeland.”)  De opdrachtgever was erg enthousiast over het eind resultaat: “Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag!” Naast de compilatiefilm van vijf minuten hebben we de twee toespraken tevens integraal opgenomen met twee camera’s, zodat TNT deze in zijn geheel op hun site konden plaatsen voor de werknemers die op de dag niet aanwezig konden zijn.

De dag stond in het teken van de fusie van TNT met FedEx. De film is voor intern gebruik en daarom niet openbaar toegankelijk. Als u de film wilt zien, stuur dan een email. Wilt u ook een compilatiefilm laten maken, neem dan vrijblijvend contact op.

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere films