professionele behind the scenes video laten maken

Wilt u een professionele behind the scenes video laten maken? Vaak wordt er achter de schermen op de filmset met een klein cameraatje een paar schokkerige beelden gemaakt. Het beeld en geluid is slecht en er is niet echt sprake van editing. Er wordt een stock muziekje onder gezet en klaar is Kees. Weet u dat een behind the scenes video veel meer kan zijn dat dit? Een professionele behind the scenes video is een ijzersterk communicatiemiddel in een reclamecampagne. Een behind the scenes video kan zelfs meer bereik hebben dan het uiteindelijke resultaat! Wij produceren originele en professionele behind the scenes video’s in binnen- en buitenland. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op.

professionele behind the scenes video

Iedere film of video verdient een eigen stijl, visie en strategie. Bij iedere behind-the-scenes-video gaan we op zoek naar de kern van het verhaal. Wat is het doel van de making of film? Welke sfeer moet de video uitstralen? Wat is de doelgroep? Waar wordt de achter de schermen video (voor) ingezet? Een professionele making of video heeft de juiste sfeer. Wij hechten veel waarde aan de inhoud van de making of video. Ook de juiste emotie en toon is erg belangrijk. We gaan opzoek naar wat het project uniek maakt. Wat drijft de makers? Deze inhoudelijke kern zetten we om in unieke visuele aspecten en verwerken we in the behind the scenes video.

Behind the scenes video van een miljarden bruiloft

Voor deze behind the scenes video vlogen we naar de Verenigde Arabische Emiraten. Voor de bruiloft van een van de rijkste prinsessen ter wereld, moest in 5 dagen tijd het Spaanse Alhambra paleis worden nagebouwd. De behind the scenes video betrof de totstandkoming van de videoprojectie / videomapping waarin het paleis was nagebouwd. Op de videoprojectie komt het Alhambra paleis tot leven. Dit gebeurt met typische bruiloft elementen zoals de duiven en rozenblaadjes, maar ook door meer atmosferische nacht en fantasie elementen. Het meeste werk werd gedaan achter laptops op hotelkamers. Voor een behind the scenes is dat filmisch niet zo interessant om in beeld te brengen. Bij deze behind the scenes video hebben we gekozen om ook meer over het bedrijf te vertellen. De vriendschappelijke samenwerking van de eigenaren, werd ook gezien als een van de elementen van het succes van het bedrijf. Op de bruiloft zelf mocht niet gefilmd worden, maar het resultaat van de mapping (zonder publiek) is wel te bekijken.

wij maken internationaal geprezen films

Behind the scenes videos’ zijn dus een ideale marketing tool om het publiek kennis te laten maken met nieuwe gebeurtenissen, een film, het concert of een bijzondere evenement. Behind the scenes video’s worden veel ingezet op TV en social media. Wij kunnen relatief goedkope behind the scenes video’s maken. In dat geval komt er één camerman/ camjo één dag draaien. Het geheel wordt dan in één dag gemonteerd. Ook zeer uitgebreide, professionele behind the scenes video’s met meerdere draaidagen en uitgebreide crew zijn mogelijk. De editing van de filmproductie is extreem belangrijk. De film kan goed gedraaid zijn, maar zonder goede montage is het weggegooid geld. De editing beïnvloedt het succes van de making of video compleet. Wij werken met editors die wereldwijd prijzen hebben gewonnen.

Een behind the scenes video laten maken is dus meer dan even filmen en monteren. Bij iedere filmproductie werken we in de volgende fases:

1) Voorbereiding: doorspreken van de wensen, planning en eventueel uitwerken van een script.
2) Productie: de draaidag met cameracrew op locatie of in studio
3) Montage: het spotten van het materiaal en montage met voice over , titels, afbeeldingen e.d.
4) Post productie: Beeld- en geluidsafwerking. Grading en audiodesign
5) Revisie: Als de behind the scenes video klaar is sturen we deze toe , zodat u nog uw wensen kunt aangeven.
Oplevering: geschikt formaat voor online of televisie.
Neem contact op over het laten maken van uw behind the scenes film

professionele-behind the scenes filmproductie
Behind-the-scenes-video-productie-expositie-hal-ADNEC

15+ jaar ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van professionele bioscoop films en onze portfolio is dan ook enorm uitgebreid. Van bedrijfsfilms tot instructie video’s. Van evenement reportages tot aan TV commercials: newton solutions biedt een van de meest complete en professionele video aanbod van Nederland. We hebben 100% Klanttevredenheid en alle deadlines gehaald tot op heden. Wacht niet langer. Neem direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom wilt u een behind the scenes video laten maken?

We zetten de voordelen op een rijtje:

Een behind the scenes film geeft de achtergrond van uw productie of evenement
Een behind the scenes film is een ideaal reclamemiddel
Een behind the scenes film is tijdloos en blijft online bestaan
De kosten van een behind the scenes film zijn relatief laag
Een behind the scenes film is het ideale promotiemiddel van het evenement of de film
Een behind the scenes film bindt de doelgroep.
Een behind the scenes film is kosteloos te verspreiden via online kanalen.