professionele tv reclamespot commercial laten maken

Wilt u een professionele tv reclamespot laten maken? Heeft u echter geen mega reclame budget van tienduizenden Euro’s? Ook voor een relatief lage prijs kunnen wij uw professionele tv commercial produceren. Wij maken korte en krachtige tv reclame spots met een duidelijk doel. In enkele seconden wordt uw boodschap helder overgebracht bij uw publiek. Dit is essentieel voor een commercial van uw bedrijf, product of dienst. Het maken van een televisie commercial is gespecialiseerd werk. Wij bespreken vooraf met u de mogelijkheden en geven openheid van zaken, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat het verhaal van uw bedrijf of product op een korte en pakkende manier wordt verteld.

Goedkope TV reclamespot en radio spot voor Mentorschap West Brabant en een korte promotievideo voor Knaek.

professionele tv reclamespot laten maken

Wij maken al bijna 20 jaar creatieve en bijzondere audiovisuele producties waaronder tv reclamespots, reclamefilms en commercials. Televisie is nog steeds een medium met een enorm groot bereik. Door middel van een impactvolle tv reclamespot kan een hele grote doelgroep in een keer worden bereikt. Met TV spots bereik je meer dan negentig procent van de Nederlanders. Dit is niet alleen meer op de televisie thuis op de buis, maar uw commercial wordt ook onderweg op een tablet en mobiel zichtbaar!

Bij televisiecommercials is het belangrijk om origineel te zijn en op te vallen. Wij ontwikkelen effectieve tv reclamespots, op basis van uw doelstellingen. Een professionele commercial overtuigt uw doelgroep en zet ze aan tot actie!

daarom kiest u ons

  • 35 awards & 20 jaar ervaring
  • 100% tevreden klanten & alle deadlines gehaald
  • creatief, uniek en scherpe prijzen

We kunnen ook een bedrijfsfilm of promotiefilm maken en vervolgens uit dat materiaal een korte tv commercial halen.
U heeft dan 2 vliegen in een klap: een bedrijfsfilm en goedkope tv reclamespot of commercial.  Zie hieronder een aantal langere reclamefilms.

Commercial / reclame film voor TU Delft start up.

Goedkope reclame film productie voor evenementen.

Een reclame film zonder gesproken woord voor op een beurs.

Goedkope TV reclamespot of ideële reclamefilm laten maken

Newton solutions is gespecialiseerd in het maken van korte en krachtige tv commercials en reclamespots voor binnen en buitenland. We maken ook veel ideële reclamefilms voor stichtingen, instellingen of overheidsinstanties. Wij hanteren extra scherpe tarieven voor ideële TV reclamespots. Dit begon al in 2004 toen we werkzaam waren in de ontwikkelingssamenwerking en tv spots maakte voor o.a. Stichting het Liliane Fonds. Zie hiernaast een van de eerste tv reclamespots die we maakte. Wij maken ook buitenlandse televisiecommercials, zoals deze Spaanstalige reclamespot voor een Peruaanse Brandwonden stichting. Dit is al jaren geleden en inmiddels hebben we veel nieuwe flitsende reclames geproduceerd.

Twee tv reclamespots voor een buitenlandse stichting voor kinderen met Brandwonden.

De eerste budget ideële reclame film die we maakte in 2005 voor het Liliane Fonds.

Bekijk ook onze korte film teasers of event trailers die goed zijn te gebruiken als reclamefilm

Trailer van de wereldwijd geprezen documentaire film Schapenheld.

Teaser voor het Eindhovense film evenement DOCfeed.

Commerciële reclame films

We maken ook professionele tv reclame commercials voor grote commerciële bedrijven. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van TV reclame. U kunt denken aan een traditionele TV-commercial. Hierbij wordt vaak gewerkt met acteurs en locaties. Ook kunnen we uw korte reclame film of boodschap in een strakke animatie laten uit blinken. Uiteraard zijn alle reclame spots ook te gebruiken op uw website en internet. De tv commercials zijn ook uitermate geschikt voor sponsored content op Facebook, LinkedIn en andere sociale media. De tv spot behoort natuurlijk ook thuis op uw videokanalen zoals Vimeo en YouTube. Wij leveren alle gewenste videoformaten aan. In veel gevallen hebben mensen geen tijd om een bedrijfsfilm of promotiefilm te kijken en dan biedt een korte, krachtige, reclame commercial de uitkomst! Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

Wilt u ook een geanimeerde reclame film laten maken voor intern gebruik? Neem ook voor geanimeerde spots voor op televisie contact met ons op.

Er komt heel wat bij kijken om een goede professionele reclamespot te maken. Bij de meeste reclame film producties werken we in de volgende fases:

1) TV reclamespot voorbereiding:
Het doorspreken van de wensen, planning en eventueel uitwerken van een script voor de reclamespot.
2) TV reclamespot productie:
de opnames van de commercial worden gemaakt tijdens de draaidag met cameracrew op locatie of in studio.
3) TV reclamespot Montage:
Al het materiaal wordt gespot, gemonteerd met voice over, titels, afbeeldingen e.d.
4) TV reclamespot Post productie:
De reclamespot wordt professioneel afgwerkt. Beeld- en geluidsafwerking. Grading en audiodesign
5) TV reclamespot Revisie:
Als de commercial klaar is, dan sturen wij u deze toe , zodat u nog uw opmerkingen kunt aangeven.
6) TV reclamespot Oplevering:
De commercial wordt opgeleverd in het geschikte formaat voor online of televisie.

Neem contact op over het laten maken van uw reclamespot.

  • beste-commercial-met-impact

‘Still’ uit een van onze commercials.

de voordelen van een goede tv reclamespot

  • TV reclamespots zorgen voor de grootste impact op korte en lange termijn.
  • TV-reclame wordt als veel betrouwbaarder ervaren dan sociale media reclame.
  • Onze TV reclamespot verdienen zich snel terug.
  • Een TV reclamespot zet aan tot direct response.
  • De grootte van het scherm en sociale aspecten van samen tv kijken spelen een belangrijke rol.
  • Veel Nederlanders nemen actie naar aanleiding van het zien van een tv-reclame.

de beste reclamespots laten maken

We hebben 20 jaar ervaring in het produceren van professionele bioscoop films en onze portfolio is dan ook enorm uitgebreid. Van bedrijfsfilms tot instructie video’s. Van evenement reportages tot aan TV commercials. Onze producties hebben meer dan 25 prijzen wereldwijd gewonnen. We hebben 100% Klanttevredenheid en alle deadlines gehaald tot op heden. Wacht niet langer. Neem direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u onze volgende tevreden klant?