animatievideo laten maken

Wilt u een korte animatievideo laten maken? Wij maken diverse soorten animatie video’s, zoals een 2d /3d animatie, uitleganimatie, karakter animatie, medische animatiefilms, een logo animatie, motion graphics animatievideo, compositing en meer. Hoe al deze animatiestijlen eruit zien en wat het allemaal betekent leggen we hieronder uit. We geven bij alle animatiestijlen voorbeelden. In onze bedrijfsfilms passen we ook veel animatie en motion graphics toe. Of u nu een goedkope animatievideo wilt laten maken, een animatiefilmpje voor een medium budget of een uiterst professionele 3d medische animatiefilm wilt laten maken, wij gaan voor u aan de slag! Op deze pagina staan animatie voorbeelden, maar er is veel meer mogelijk. Neem nu contact op.

animatie & motion graphics reel

Hoe duur is een korte animatievideo?

Wij maken effectieve korte animatievideo’s die aan al uw wensen voldoen. Van simpele animaties met weinig beweging tot arbeidsintensieve, 3d geanimeerde animatiefilms. Een vraag als: ‘Hoe duur is het laten maken van een animatievideo?’ is dan ook niet zo makkelijk te beantwoorden. Om de prijs van animatievideo te bepalen, moeten we o.a. weten wat de inhoud is, de lengte van de animatie, de animatiestijl (2d, 3d,  stop motion, whiteboard, karakter animatie, motion graphics) en of er veel custom made gemaakt moet worden. Soms kan een animatie er ingewikkeld uitzien maar kan het toch een goedkope animatievideo zijn. Het tegenovergestelde is echter ook mogelijk: een animatie die er simpel uitziet blijkt dan relatief duur omdat alles custom made gemaakt moet worden. Bekijk hieronder de verschillende stijl soorten animaties.

daarom kiest u ons

  • originele animatievideos
  • 20 jaar ervaring & 35 prijzen gewonnen
  • 100% tevreden klanten en alle deadlines gehaaldd
  • scherpe prijzen en flexibel
  • uitleg animaties, 2d/3d animaties, karakter animaties, medische animaties

explainer animatie filmpje of uitleg animatie laten maken

Een simpele karakter animatie met weinig beweging waarin kort iets wordt uitgelegd. Dat is waar de meeste mensen aan denken als ze een animatievideo willen laten maken. Deze karakter animatie video’s worden ook wel uitleganimaties of explainer video’s genoemd. Het is een ideale manier om uw product, dienst of bedrijf uit te leggen in het geval er niets te filmen is. Korte uitleg animaties worden goed bekeken waardoor de bezoeker langer op een website-pagina blijft. Een goede reden om een simpele uitleg animatie te laten maken. Ook als een product nog in de ontwikkelingsfase zit, heeft het laten maken van een animatievideo veel voordelen.

uitleg animatie video of explainer animatie met simpele karakters

 

animatiefilmpje met motion graphics voor webportaal

Als het onmogelijk is om een product (zoals software) te filmen, dan is laten maken van een animatiefilmpje met motion graphics voor de hand liggend. De animatie kan ingezet worden om moeilijke informatie makkelijk over te brengen. Als wij een animatiefilm maken, dan doen we dat graag volgens uw huisstijlhandboek, zoals bij het animatievoorbeeld hiernaast. We hebben de huisstijl lettertypen en kleuren gebruikt, maar ook de iconen en andere elementen uit het huisstijl handboek geanimeerd. Dit resulteert in een unieke animatievideo die perfect aansluit bij u product, dienst of bedrijf. Wilt u ook een unieke animatievideo laten maken?

animatievideo met motion graphics voor een webportaal

motion graphics of bewegende grafische elementen

In bijna alle onze filmproducties verwerken wij animaties zoals motion graphics. Motion graphics zijn bewegende grafische elementen of teksten in een filmproductie. Denk aan het laten animeren van een bedrijfslogo of de bewegende titelbalkjes. Ook het tonen van bewegende cijfers, data of een product zijn motion graphics. Zo kan een animatiefilmpje ook een motion graphic zijn. Motion graphics worden gebruikt om een film dynamischer en begrijpelijker te maken. Een infographic kan uw complexe informatie op een simpele en grafische manier weergeven. In motion graphics versmelten de disciplines filmmaken en grafisch ontwerp tot een krachtig geheel. Zo kan uw product of dienst op een krachtige manier gepresenteerd worden aan uw doelgroep. Wij hebben alles in huis om uw motiongraphics te verwezenlijken.

diverse motion graphics voorbeelden (bewegende grafische elementen)

medische animatie video’s in ziekenhuizen

Wij maken medische films en animatievideo’s voor ziekenhuizen, zorginstanties en medische instanties. Medische animatievideo’s kunnen complexe 3D animaties zijn, waarin specifieke ingrepen en operaties gevisualiseerd worden. Door de duidelijke visuele stijl is de patiënt beter geïnformeerd en heeft deze meer vertrouwen in de behandeling. Ook medische apparatuur of medische instrumenten kunnen in een 3d animatie worden weergegeven. Animatie maakt ingewikkelde informatie, makkelijk begrijpbaar, beter te onthouden en simpel te delen. Wilt u ook een animatievideo voor de medische- en gezondheidszorg laten maken? Neem dan contact met ons op.

medische animatievideo’s voor medische instrumenten of ziekenhuizen

zorg & welzijn: gezondheidszorg animatievideo’s en medische animatievideo’s voor o.a. ziekenhuizen, tandartsen en andere specialisten in de zorg

logo animatie: een bewegend logo laten maken

Bekijk onze filmproducties en in bijna alle films zit wel een bewegende introductie met het bedrijfslogo. Een logo animatie, waarin in uw statische logo tot leven wordt gewekt op een krachtige, dynamische manier. Vaak duurt een bewegende logo animaties maar maximaal 5 seconden. De kwaliteit van de logo animatie is bepalend en cruciaal voor het succes van uw bedrijf of product. We kunnen hele simpele en goedkope logo animatievideo’s maken, maar ook hele filmische en  spannende 3d logo animaties, zoals bijvoorbeeld de showreel introductie van NEWTON film, of de 3D animatie van BNI. Het bedrijf of merk komt direct tot leven met een professioneel geanimeerd bedrijfslogo. Het bewegende logo kan overal terug komen in de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf. Wilt u ook een geanimeerd logo laten maken?  Neem nu contact op!

oude (logo) animatie en motion graphics voorbeelden

goedkope whiteboard animatievideo

Deze goedkope whiteboard animatievideo moest binnen een week klaar zijn. Er was geen bewegend beeld en de website die gepromote diende te worden, was nog niet klaar en niet online. Bij deze goedkope animatievideo maken we gebruik van de whiteboard techniek. Een whiteboard animatie is een animatiesoort waarbij een tekenaar met een stift op een wit bord (whiteboard) illustraties tekent. Deze illustraties worden vaak getekend terwijl een voice-over een verhaal verteld. Bekende voorbeelden van whiteboard animatie zijn de video’s van Fokke en Sukke. Aan de basis van een goede animatievideo ligt een goed idee of uitgangspunt voor de film. Wij gaan u hier graag bij helpen. Ook het logo en de logo animatie van At Monday hebben wij bedacht, ontwikkeld en geproduceerd.

goedkope animatievideo met weinig beweging

10 redenen voor een goedkope animatievideo te laten maken

10 redenen om een animatievideo te laten maken:

1. Een animatievideo laten maken is ideaal wanneer het onmogelijk is om iets in het echt te filmen.
2. Een animatievideo laten maken brengt statische objecten, logo’s of elementen tot leven.
3. Een animatievideo is modern, tijdloos en blijft altijd op internet uw bedrijf of dienst promoten
4. Een animatievideo laten maken hoeft niet duur te zijn. Wij maken ook goedkope animatievideo’s.
5. Een animatievideo laten maken om extra uitleg te geven bij product, dienst, missie of bedrijf.
6. Een animatievideo wordt in het algemeen als leuk en ontspannend ervaren.
7. Een goede animatievideo laten maken om de USP’s en hoogtepunten van uw product kort en krachtig in beeld te brengen.
8. Een animatievideo zoals een logo animatie laat in slechts 5 seconden een spetterende indruk achter van uw bedrijf.
9. Een animatievideo zorgt ervoor dat een kijker de boodschap veel beter onthoudt, dan alleen tekst.
10. Een animatievideo is perfect te combineren met onze cinematografische stijl in onze films.

Wij maken films waaronder animatievideo’s voor bedrijven (ASML, TNT, e.d.), overheden (EU, Ministerie van Binnenlandse zaken, diverse Gemeentes) instellingen (Fontys, TU-Eindhoven, Voedingscentrum), ziekenhuizen (Radboud UMC, Amphia), stichtingen (Liliane Fonds, Mentorschap) en omroepen (KRO-NCRV, EO, VPRO, Omroep Brabant, TV-West, e.d.). Een aantal van onze tevreden klanten zijn:

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

wij maken veel meer dan alleen animatie video’s…