3d logo animatie laten maken

Wij zijn het full-service ontwerpbureau voor het verwezenlijken van uw 3d logo animatie. Een exclusieve en spraakmakende 3d logo animatie is nu voor iedereen mogelijk. Met speciale 3d software brengen we uw platte 2d logo tot leven. We kunnen levensechte materialen creëren, zodat het lijkt alsof het logo uit steen, metaal, of stof bestaat. Een 3d logo is een uiterst efficiënt middel voor de PR van uw bedrijf of instelling, omdat het naast een grote esthetische waarde, ook in alle denkbare communicatiemiddelen kan worden ingezet.

Deze klant wist exact wat voor een soort logo animatie hij wilde. Er moest eerst een logo gemaakt worden. Dit moest omgezet worden naar 3d. De 3d letter moest een realistische witte doosletter zijn in een oude verroeste stijl. In de 3d doosletter moest een knipperende neon letter te zien zijn. De oude 3d letter moest afbrokkelen en daaronder moest een glanzende moderne letter ontstaan van chroom. De 3d doosletter moest hangen in een oude vintage fabriek. De still die de klant aanleverde was tevens de achtergrond van de website. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk in animatie, bekijk hier andere animatie voorbeelden en de beste bedrijfsfilms.

3d logo animatie van een 2d logo

Met een professioneel geanimeerd 3d logo komt het bedrijf of merk direct tot leven. Een 3d geanimeerd logo is krachtig omdat het bewegend beeld direct de aandacht trekt. Een bewegende 3d logo animatie houdt de aandacht langer vast en levert sneller respons op. Een geanimeerd 3d bedrijfslogo is ook breed inzetbaar binnen uw reclame campagne. Het bewegende 3d logo kan overal terug komen in de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf. Een goede animatie vergt enige tijd. We kunnen echter ook voor een klein budget een 3d logo animeren. De kwaliteit van het 3d logo is van groot belang. Een professionele logo animatie versterkt de merknaam én het logo.

3d logo animatie
logo animatie laten maken

Wilt u ook een driedimensionale logo animatie laten maken? Een simpele logo animatie kunnen we vaak binnen een aantal dagen voor een scherpe prijs voor u maken. Uitgebreidere animaties hebben meer tijd nodig en zijn duurder. Alle 3d of 2d logo animaties zijn maatwerk. Als u een budget in gedachten heeft, dan kunnen we ook overleggen wat er voor dat bedrag mogelijk is. Wilt u een bewegend logo laten maken? Aarzel niet en neem direct contact op voor uw 3d logo animatie mogelijkheden!