professionele making of video laten maken

Wilt u een professionele making of video laten maken? Iedereen kan een behind the scenes video maken, of toch niet? We kennen allemaal wel de making of video’s van Amerikaanse speelfilms. Vaak wordt er achter de schermen op de filmset met een klein cameraatje een paar schokkerige beelden gemaakt. Het beeld en geluid is slecht en er is niet echt sprake van editing. Het geheel wordt aan ‘elkaar gesmeerd’ met een stock muziekje en klaar is Kees. De grootste fans zijn tevreden want die hebben hun glimp achter de schermen. Maar wist u dat een making of video veel meer kan zijn dat dat? Een professionele making of video is een ijzersterk middel in een reclame campagne. Een making of video kan zelfs belangrijker zijn dan het uiteindelijke resultaat! Wij produceren originele en professionele making of video’s in binnen- en buitenland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan snel contact op. Met onze making of video’s wordt het gewenste publiek aan u gebonden.

making of video miljarden bruiloft in Abu Dhabi

Voor deze making of video reisde we af naar Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Voor de bruiloft van een van de rijkste prinsessen ter wereld, moest in 5 dagen tijd het Spaanse Alhambra paleis worden nagebouwd. De behind the scenes video betrof de totstandkoming van de videoprojectie / videomapping waarin het paleis was nagebouwd. Op de videoprojectie komt het Alhambra paleis tot leven. Dit gebeurt met typische bruiloft elementen zoals de duiven en rozenblaadjes, maar ook door meer atmosferische nacht en fantasie elementen. Het meeste werk werd gedaan achter laptops op hotelkamers. Voor een behind the scenes is dat filmisch niet zo interessant om in beeld te brengen. Bij deze behind the scenes video hebben we gekozen om ook meer over het bedrijf te vertellen. De vriendschappelijke samenwerking van de eigenaren, werd ook gezien als een van de elementen van het succes van het bedrijf. Op de bruiloft zelf mocht niet gefilmd worden, maar het resultaat van de mapping (zonder publiek) is wel te bekijken.

professionele making of video

Iedere making-of-video verdient dus een eigen aanpak en strategie. Bij iedere making of video gaan we op zoek naar de kern. Wat is het doel van de making of video? Welke sfeer moet de filmproductie uitstralen? Wat is de doelgroep? Waar wordt de behind the scenes video (voor) ingezet? Een professionele making of video heeft de juiste sfeer. Wij hechten veel waarde aan de inhoud van de making of video. Ook de juiste emotie en toon is erg belangrijk. In bijna alle making of video’s gebruiken we interviews als voice-over. We gaan opzoek naar wat het project uniek maakt. Wat drijft de makers? Deze inhoudelijke kern zetten we om in unieke visuele aspecten en verwerken we in making of video.

making of video Fontys huisvesting

Soms dient een making of video een ander doel. Zoals het geval bij deze serie making of video’s die we maakte voor Fontys. Fontys investeert flink in huisvesting. Een kwart miljard maar liefst. Diverse campussen in Eindhoven en Tilburg worden verbouwd of verhuisd. Het is een mega verhuizing die jaren duurt. Er worden diverse ontwerpsessies gehouden, waar iedereen ideeën kan inbrengen. Ook worden er bijeenkomsten gehouden om de buurtbewoners te betrekken. Er wordt input gevraagd en de buurtbewoners worden voorbereid op de nieuwbouw. Er worden allerlei interactieve sessies gehouden. Dit proces van de totstandkoming van de nieuwbouw wordt door ons goed vastgelegd in een hele serie making of video’s . Dit doen we zodat er een correcte beeldvorming is van het nieuwbouw proces. De behind the scenes films worden ook gebruikt om te laten zien wat er allemaal is ondernomen en wie er allemaal bij betrokken is geweest. Op deze manier worden de video’s dus ook gebruikt als verantwoordingsinstrument.  Ook de studenten van Fontys ACI gingen aan de slag met het ontwerp van de nieuwbouw.

wij maken internationaal geprezen films

Making of videos’ zijn dus een ideale marketing tool om het publiek kennis te laten maken met nieuwe gebeurtenissen, een film, het concert of een bijzondere evenement. Behind the scenes video’s worden veel ingezet op TV en social media. Wij kunnen relatief goedkope making of video’s maken. In dat geval komt er één camerman/ camjo één dag draaien. Het geheel wordt dan in één dag gemonteerd. Ook zeer uitgebreide, professionele making of video’s met meerdere draaidagen en uitgebreide crew zijn mogelijk. De editing van de filmproductie is extreem belangrijk. De film kan goed gedraaid zijn, maar zonder goede montage is het weggegooid geld. De editing beïnvloedt het succes van de making of video compleet. Wij werken met editors die wereldwijd prijzen hebben gewonnen.

making of videoproductiebedrijf Tilburg

Een making of video laten maken is dus meer dan even filmen en monteren. Bij iedere filmproductie werken we in de volgende fases:

1) Voorbereiding: doorspreken van de wensen, planning en eventueel uitwerken van een script.
2) Productie: de draaidag met cameracrew op locatie of in studio
3) Montage: het spotten van het materiaal en montage met voice over , titels, afbeeldingen e.d.
4) Post productie: Beeld- en geluidsafwerking. Grading en audiodesign
5) Revisie: Als de making of film klaar is sturen wij u deze toe , zodat u nog uw wensen kunt aangeven.
Oplevering: geschikt formaat voor online of televisie.
Neem contact op over het laten maken van uw behind the scenes film

15+ jaar ervaring

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het produceren van professionele bioscoop films en onze portfolio is dan ook enorm uitgebreid. Van bedrijfsfilms tot instructie video’s. Van evenement reportages tot aan TV commercials: newton solutions biedt een van de meest complete en professionele video aanbod van Nederland. We hebben 100% Klanttevredenheid en alle deadlines gehaald tot op heden. Wacht niet langer. Neem direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

professionele-making-of-filmproductie
Behind-the-scenes-video-productie-expositie-hal-ADNEC

Waarom wilt u een making-of-video laten maken?

We zetten de voordelen op een rijtje:

Een making-of-video geeft de achtergrond van uw productie of evenement
Een making-of-video is een ideaal reclamemiddel
Een making-of-video is tijdloos en blijft online bestaan
De kosten van een making of video zijn relatief laag
Een making-of-video is het ideale promotiemiddel van het evenement of de film
Een making-of-video bindt de doelgroep.
Een making-of-video is kosteloos te verspreiden via online kanalen.