videoproductie laten maken

Wilt u een hippe, moderne videoproductie laten maken voor op tv of internet? Newton solutions is een veelzijdig geprezen film-en videoproductie bedrijf in Breda, Noord-Brabant. Onze films staan bekend om een professionele, cinematografische filmstijl met veel emotie, beleving en dynamiek. Wij zijn persoonlijk, erg creatief, wereldwijd geprezen en hebben 20 jaar ervaring. Om een snelle indruk te krijgen van de diversiteit van onze videoproducties, raden wij aan onze showreel te bekijken.

professionele videoproductie laten maken

U wilt een videoproductie laten maken. Dat kan een bedrijfsfilm, promotiefilm of een andere videoproductie zijn. Een zakelijke of hippe snelle videoproductie. Wat de vorm van de videoproductie ook wordt, het productieproces gaat vaak vergelijkbaar. Of het nu gaat om een gehele online campagne of om een eenmalige videoproductie, wij zetten graag onze passie, visie en kennis in om voor u de allerbeste videoproductie te maken. Wij ondersteunen bedrijven graag bij het bereiken van hun doelgroep, door middel van de beste videoproductie. Bekijk hier onze showreel.

  • professionele videoproducties voorbeelden


  • een 6 delige tv serie in Spangen

videoproductie laten maken

Newton solutions is sinds 2003 in actief in de audiovisuele branche. Een video productie kent diverse stijlen en vormen zoals bedrijfsfilms, reportages, documentaires, etc. Een videoproductie is een ideaal communicatie middel en kan breed ingezet worden op beurzen, evenementen, bijeenkomsten en natuurlijk op internet verspreid worden via websites en social media. U kunt laten zien wat uw bedrijf voor anderen betekent. Om de kijker te verbinden en te inspireren tot actie. De videoproducties zijn dus ideaal promotiemateriaal voor uw reclame campagne!

6 delige TV-serie

Een professionele video productie is noodzakelijk voor een bedrijf dat wil concurreren. Een videoproductie is ook een uitstekend didactisch hulpmiddel en kan niet ontbreken in uw media educatie pakket. Een videoproductie is ook een belangrijke aanvulling voor de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf of instelling.We hebben ook diverse videoproducties en docu soaps verwezenlijkt voor nationale omroepen en regionale TV zenders in Rotterdam en Provincie Noord-Brabant. Hier boven ziet u een impressie van een 6-delige productie over het Buurtjournaal in Spangen (Rotterdam). De wijk is in het verleden vaak op een negatieve manier in het nieuws geweest en daarom hebben buurtbewoners een eigen journaal opgericht. Dit werd erg goed ontvangen, waardoor er een wedstrijd is gehouden, om nieuwe jonge leden te werven voor het buurt journaal. In de videoproductie zien we de jongeren gedurende het proces en komen we tevens meer te weten over de wijk en bewoners. De stijl van de tv serie moest aansluiten bij de jongere doelgroep in Rotterdam. Deze videoproductie is gemaakt voor tv i.s.m. met ETV Rotterdam.

 videoproductie bedrijfsfilm-kosten-filmset-lamp   videoproductie prijs-bedrijfsfilm-regisseur    videoproductie Monitor-kosten-bedrijfsfilm-productie