eigenzinnige promotievideo laten maken

Wilt u een unieke, eigenzinnige promotievideo laten maken? Wilt u een professionele high end tv reclame of voor een klein budget simpel uitleggen hoe uw product of dienst werkt? Wij maken al twintig jaar professionele hoogwaardige tv commercials, reclame video’s en promotievideo’s voor bedrijven en instellingen. Ons werk kunt u kennen van TV, de bioscoop en van natuurlijk online. Wij hebben internationaal veel prijzen gewonnen en maken ook voor u graag de beste professionele promotievideo met een duidelijke boodschap.


  • informatieve promotiefilm laten maken?

eigenzinnige promotievideo voor online software tool

Alles is maatwerk. Zo ook deze promotievideo die we maakte voor een software tool voor de gezondheidssector, waarbij governance, compliance en risicobeheersing erg belangrijk zijn. De klant kwam met een grof idee en script en wilde een eigenzinnige, creatieve promotievideo met een hoofdacteur. Het doel was om de kijker te prikkelen zonder te veel in detail te treden over het product. Die informatie die komt later. Voor deze video werd samengewerkt met een hoof actrice en vijf figuranten. Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

daarom kiest u ons

  • eigenzinnige promotievideo’s
  • 100% tevreden klanten en alle deadlines gehaald
  • 20 jaar ervaring & internationaal geprezen
  • uniek, creatief, flexibel en scherp tarieven

een promotievideo laten maken gebeurt in een aantal fases

Fase 1
briefing, het bedenken en uitwerken van een concept, planning en evt casting.
Stap 2
Productie: opnamen op locatie of in de studio
Stap 3
Post-productie: inladen materiaal, eerste montage, voice-over, toevoegen titels/ motion graphics, animaties, afbeeldingen, samenvoegen en eindmontage. Het beeld en geluid wordt professioneel nabewerkt.
Stap 4
Viewing en oplevering. Geschikt formaat voor televisie (verschilt per omroep) en online streaming.

tv commercial

Ook jullie bedrijf of merk promoten met een professionele en unieke promotievideo? Wij leveren maatwerk op het gebied van verschillende soorten video’s, inclusief videoproducties voor bioscoop- en commercials voor televisie. Bekijk een korte impressie voor de mogelijkheden hier  in onze showreel. Een promotievideo is geschikt voor meerdere doeleinden. In de meeste gevallen richten deze video’s zich op de promotie van een product, service of dienst. Een promotievideo is onmisbaar op het gebied van marketing en kan ingezet worden op de diverse social media kanalen.

Wij maken films voor bedrijven (ASML, TNT, e.d.), overheden (EU, Rijksvastgoedbedrijf, Ministerie van Binnenlandse zaken, diverse Gemeentes) instellingen (Fontys, TU-Eindhoven, Voedingscentrum), ziekenhuizen (Radboud UMC, Amphia), stichtingen (Liliane Fonds, Mentorschap) en omroepen (KRO-NCRV, EO, VPRO, Omroep Brabant, TV-West, e.d.). Een aantal van onze tevreden klanten zijn:

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!