uitzendbureau films

Voor diverse bedrijven in de uitzendbranche maken wij films. Dit kunnen bijvoorbeeld films zijn ter promotie van het uitzendbureau of juist video’s die als doel hebben om nieuwe uitzendkrachten te werven voor specifieke bedrijven. Door middel van een korte video krijgen de uitzendkrachten snel een beeld van de potentiële werkplek, de sfeer en de collega’s. De ervaringen van andere uitzendkrachten en werknemers geven ook concrete informatie voor de sollicitant. Hierdoor kan het uitzendbureau nog makkelijker de juiste uitzendkrachten plaatsen bij het bedrijf dat geschikt is voor ze. Door deze positieve ervaringen op een dynamische manier in beeld te brengen, krijgt het specifieke bedrijf tevens meer interesse en krijgen zij de beste mensen.

Het uitzendbureau waarvoor we deze serie films maakte, richt zich specifiek op de procestechniek. De wens was om diverse video’s te maken bij diverse bedrijven waaraan zij uitzendkrachten (tegenwoordig inleners genoemd) leveren. Bij ieder bedrijf maakte we minimaal twee verschillende films voor het uitzendbureau. De eerste video toont meer informatie over het specifieke bedrijf en de samenwerking met het uitzendbureau. De tweede video richt zich meer op de ervaringen van de uitzendkrachten bij dat bedrijf. Wat maakt het werk bijzonder? Hoe is de sfeer met collega’s? Wordt je opgenomen in het team? Wat zijn de specifieke functie eisen? Door antwoord te geven op deze vragen en de ervaringen van uitzendkrachten te delen, krijgen potentiële werknemers in een korte tijd een goed beeld van de werkplek. We maakte tevens de logo animatie intro. Bekijk hier de overige logo animatie schetsen.

uitzendbureau films

De eerste video die we voor dit uitzendbureau verwezenlijkten, was bij een staalbedrijf in Moerdijk. Het uitzendbureau levert reeds 15 jaar inleners aan het staalbedrijf en de samenwerking is erg fijn. Het uitzendbureau levert de perfecte mensen aan het bedrijf. Het staalbedrijf verzinkt staal op een hoogwaardig technologische manier. Daarnaast hebben ze een moderne snijlijn waarmee het staal op maat wordt gesneden voor de klant. Tijdens het filmen werd er goed gelet op de veiligheid. De coils (rollen staal) zijn heel zwaar en geven niet mee, zoals ook een van de inleners van het uitzendbureau verteld. Er staan nog diverse filmopnames gepland bij onder andere een waterzuiveringsinstallatie en een grote zelfstandige papierproducent.

Voor deze films maakte we tevens diverse drone opnames van Moerdijk en binnen in de hal. Onlangs had een professionele Engelse camera crew dit binnen geprobeerd, maar dat lukte hen niet in verband met de zware storing van de grote electromagneet die de rollen staal op tilt. Ook wij kregen de melding van de magnetische storing, maar het is ons desondanks gelukt.  Bent u ook opzoek naar een professionele film met drone opnames? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar een originele en creatieve film.

industrie drone film opnames
uitzendkracht uitzendbureau film staalbedrijf