Er komen jaarlijks nieuwe film vormen bij, zoals de webvideo, webinar, viral, flash mob, lib dub en noem maar op. Een webvideo is de naam voor digitale videofilms, die bekeken worden via internet. Dat omvat dus eigenlijk bijna alle hedendaagse video’s. De term is ontstaan uit de samentrekking van world wide web (afgekort tot web) en video. Aangezien de bezoeker online vaak bezig is met multi tasking moet de webvideo snel en pakkend zijn. Door de stijl en het tempo van de webvideo houdt u de aandacht van de kijker vast. Geen lange verhalen maar kort en krachtig. Dat is de juiste manier om op het internet de visie van uw bedrijf over te brengen.

webvideo

De professionele webvideo kan u onderscheiden van uw concurrent. Door onze persoonlijke benadering is de creatieve webvideo een originele en aanlokkelijke kennismaking met uw onderneming. Uw webvideo kan bijvoorbeeld direct in simpele taal uitleg geven of juist de nieuwsgierigheid prikkelen. Een strakke, professionele webvideo productie geeft een extra dimensie aan uw website. Zo kunt u in korte tijd laten zien wat uw bedrijf in huis heeft.

Ook kunt u via bijvoorbeeld YouTube uw bedrijf presenteren. Iedere minuut komt er 35 uur bij op YouTube. Uw videoproductie mag hier dus niet ontbreken. Met juiste technieken bent u ook daar goed vindbaar. Zie hiernaast een korte web video van newton solutions, maar bekijk ook onze showreel om te zien wat er allemaal nog meer mogelijk is. Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid, zoals bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, evenement promotie films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere films Een viral, internet film of hoax biedt ook bijzonder veel mogelijkheden om een grote doelgroep te bereiken. Door een goede grap of verassing kan uw hoax film viral gaan. Neem bijvoobeeld aan het hoax filmpje waarbij tiener meisjes een fotoshoot doen bij een meer en dan opeens door een grote krokodil worden gegrepen.  Iedereen ziet dat het niet echt is, maar de kijkers schrikken wel en delen de video in hun netwerk. Het meisje is verdwenen en alleen de (krokodillen) leren tas drijft in het water. De tekst “choose your bag wisely”  komt in beeld.

 

webvideo video-animatie-film-laten-maken-   webvideo film-productie-meet-and-greet-wijeindhoven   webvideo film compositing stoer evenement romotiefilm productie animatie