film festival trailer

Er is een evenement of festival en daar moeten natuurlijk bezoekers op af komen. Met een prikkelende of spannende evenement of festival trailer kunt u de doelgroep enthousiasmeren. Voor meerdere muziekfestivals en film festivals hebben we trailers gemaakt. Zoals voor het Documentaire Festival in Eindhoven de onderstaande film festival trailer.  Wilt u ook een korte knallende trailer laten maken van uw event? Neem dan snel contact op!

Deze film festival trailer bestaat uit korte shots uit verschillende documentaires die te zien waren op het festival. De trailer is bedoeld om de bezoeker vooraf een sfeer impressie te geven en warm te maken voor het festival. Door de juiste combinatie van beeld en geluid prikkelen we de bezoekers voorafgaand aan het festival. Goede evenementspromotie is noodzakelijk in een wereld waar het barst van de concurrerende evenementen en festivals.  Een trailer zet uw evenement professioneel en vertrouwelijk in de markt.

Event of festival trailer

Naast de film festival trailer maakte we ook 3d geanimeerde logo bumpers voor het festival. Deze bumpers werden voorafgaand aan de film en tijdens korte filmblokken vertoond. Met de bumper wordt tevens de aandacht gevestigd op de naam en het logo van het festival. Wij hechten veel waarde aan de huisstijl en het is dan ook van groot belang dat dit alles in één herkenbare duidelijke stijl wordt gemaakt.


De film festival trailer zorgt voor een professionele uitstraling van het festival. Hierdoor straalt het festival kwaliteit uit tevens voor internationale makers en bezoekers die het festival nog niet persoonlijk kennen. Door een pakkende film festival promo kan dus een groter publiek worden bereikt. Met onze ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar een originele en creatieve filmproductie. Een trailer is dé manier om uw festival professioneel te lanceren. Wilt u ook een spetterende film festival trailer laten maken van uw festival/evenement? Dan bent u aan het juiste adres.

festival trailer

Goede evenementspromotie is noodzakelijk in een wereld waar het barst van de concurrerende evenementen en festivals. De informatie brengen we op een krachtige en toegankelijke manier over bij uw potentiële doelgroep. Een trailer zet uw evenement professioneel en vertrouwelijk in de markt. Wilt u ook een spetterende film festival trailer laten maken van uw festival/evenement? Dan bent u aan het juiste adres.