bedrijfsfilm Breda

Bent u zich aan het oriënteren om door een video productiebedrijf in Breda een bedrijfsfilm of promotievideo te laten maken? Newton solutions in Breda is graag uw partner voor een professionele film productie voor een scherpe prijs! Wij zijn reeds 20 jaar gevestigd nabij het centrum van Breda. Onze opdrachtgevers zitten in heel Nederland en wij produceren ook veel films in het buitenland. Wilt u een pakkende bedrijfsfilm of promotiefilm, een heldere instructie-video, of een mooie animatie laten maken?  Mail of bel ons dan. Wij zien uit naar de samenwerking in of buiten Breda.

Bekijk onze showreel en ontdek welke bedrijven u voor zijn gegaan.

bedrijfsfilm Breda

 • bedrijfsfilm Breda: 20 jaar ervaring met hoogwaardige kwaliteit films.

 • bedrijfsfilm Breda: ruim 35 awards en internationale prijzen!

 • alleen maar tevreden klanten en alle deadlines gehaald!

 • bedrijfsfilm Breda: films voor bedrijven, stichtingen en overheden.

 • films voor regionale, nationale en internationale tv zenders.

 • veel ervaring ook in het buitenland.

 • allround full service bedrijf en alles onder één dak.

 • bewust een kleine organisatie en u heeft één aanspreekpunt.

 • bedrijfsfilm Breda: lage overhead en dus scherpe prijzen

 • bedrijfsfilm Breda: moderne 4K apparatuur

 • betrouwbaar, professioneel, persoonlijk, creatief en flexibel.

 • iedere film is uniek, persoonlijk en creatief vakwerk.

newton solutions Breda 20 jaar ervaring en internationaal geprezen

sfeervolle bedrijfsfilm van Bredaas bedrijf

Hydreco Geomec is een bedrijf in Breda (een dochterbedrijf van Brabant Water tevens in Breda) en produceert aardwarmte. Met behulp van diepe boringen (2 tot 4 Km diep) brengen ze warm/heet water omhoog waarmee kassen en wijken verwarmd worden. Dit is een schone en duurzame vorm van energie. In het Bredase bedrijf draagt iedereen zijn steentje bij. De veelal Bredase werknemers zijn enthousiast en voelen zich onderdeel van het bedrijf in Breda. Ze wilde laten zien dat ze aan iets bijzonders werken. Iets dat veel problemen kan oplossen en onze kinderen een betere toekomst kan bieden. Uiteindelijk hebben we er zelfs voor gekozen om ook de kinderen van de werknemers een rol te laten spelen in de bedrijfsfilm. Zo krijgt de bedrijfsfilm een persoonlijke tint.


 • Een bedrijfsfilm met persoonlijke tint.

“Zeer tevreden. Echt super! De film is een mooi geheel geworden van aardwarmte, ons bedrijf maar vooral onze missie. Top gedaan!”

Dirk Poelstra, Hydreco Geomec, Breda

de beste bedrijfsfilm laten maken

U heeft een verhaal te vertellen. Wij filteren de kern van dit verhaal eruit en zetten dit vervolgens om in een kort en krachtig beeldverhaal. Dit zal een potentiële kijker en uw klant aanspreken. Een bedrijfsfilm laten maken doen wij met de juiste sfeer en beelden die passen bij het verhaal. De combinatie van een sterk verhaal en goede beelden legt de basis voor een goede bedrijfsfilm. Een bedrijfsfilm laten maken is noodzakelijk voor een modern bedrijf dat wil blijven concurreren en markten wil veroveren.


 • bedrijfsfilm voor in de bouw

bouwbedrijf bedrijfsfilm

Wij maken veel bedrijfsfilms voor in de bouw. Vloer+ is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het isoleren van kruipruimtes in woningen. In de bedrijfsfilm wilde ze het hele proces van het slopen tot het eindresultaat in beeld brengen. Ook het isolerende materiaal moest in de film onder de aandacht worden gebracht. De bedrijfsfilm is gemaakt voor woningbouw verenigingen en aannemers in de renovatie. We hebben gekozen voor een passende voice-over stem en er is zowel in België als in Nederland gefilmd.

Een super fijne samenwerking met als resultaat een prachtige bedrijfsfilm.”

Odette van Wattingen, Vloer+
 • Dejima-Optical-Films-Arnhem-film
 • professionele-promotiefilm-laten-maken
 • medische-films-voor-in-de-zorg--ziekenhuis-lab

bedrijfsfilm voor op een beurs

Dejima Optical Films wilde graag een bedrijfsfilm voor de Electronica Beurs in München. Er mocht geen interview of gesproken woord in de film, omdat dit toch niet goed te verstaan zou zijn op een beurs. Het doel van de bedrijfsfilm was om promotie te maken voor Dejima als ‘high accuracy optical grade coating specialist’ om zo potentiële klanten en partners te vinden. De bedrijfsfilm had een zeer specifieke doelgroep: mensen uit de display industrie, grondstofontwikkelaars en productontwikkelaars.

“Superblij met de mooie bedrijfsfilm. Het Resultaat overtreft de verwachtingen ruimschoots. Daarnaast een supersnelle afhandeling en service. Helemaal Top.”

Loeky Kramer, Dejima Optical Films

 • Wilt u ook een promotiefilm laten maken voor op een beurs?

korte bedrijfsfilm animatie video

Wilt u een animatievideo laten maken? Een animatie video is uitermate geschikt wanneer het niet mogelijk is om iets te filmen. Ook kan animatie ingezet worden om complexe informatie te verduidelijken. Uw bedrijfsfilm kan volledig geanimeerd worden of een combinatie zijn van videobeelden en animatie. Als wij een animatie maken doen we dat graag volgens uw huisstijl. Zo zijn veel van de elementen in de animatiefilm hiernaast opgenomen in het brandguidelines boek van het bedrijf. Deze animatie is gemaakt voor intern gebruik en moest werknemers en klanten laten kennismaken met het klanten portaal.


 • Bedrijfsfilm korte animatie video voor intern gebruik.

promotiefilm op Schiphol

Op vliegvelden zoals Schiphol Airport komen duizenden mensen per dag. Van jongeren tot de zakelijke doelgroep, op Schiphol is iedereen te bereiken. Meer dan 71 miljoen passagiers per jaar. Passagiers lopen gemiddeld 156 minuten op Schiphol rond. Het is dus de ideale plek om reclame te maken. Overal hangen reclame uitingen, van billboards tot de bagagebanden. Daarnaast proberen natuurlijk alle winkels op Schiphol ook op te vallen. Maar hoe trek je de aandacht tussen alle lightboxen, promoties, giantische banners and specials? 3DMF heeft voor twee winkels op het vliegveld iets opvallends bedacht. Wij maakte hier een promotie film van.

Naast de andere films die we voor ze maakte in o.a. Abu Dhabi, dient deze film juist als visitekaartje voor andere vliegveld exploitanten. Kort na de oplevering volgde hieruit een nieuwe opdracht op de internationale luchthaven van Wenen. Daar kwam een led-videowall van maar liefst 105 m2.


 • Promotiefilm op vliegveld Schiphol.

productvideo: innovatieve product promotie

Heeft u een nieuw innovatief product dat u in een goed daglicht wilt zetten? Wilt u potentiële klanten overdonderen? Neem dan contact op met ons op, dan maken wij een effectieve productvideo die aan al uw wensen voldoet. Een productfilm vertelt het verhaal van uw merk of product. Een productfilm moet pakkend zijn. Wij kunnen uw product(en) op een kernachtige manier presenteren.

Ook als een product nog in de ontwikkelingsfase zit, heeft het laten maken van een productfilm veel voordelen. Een goede productfilm kan investeerders overhalen om het product verder te financieren voor productie. Dit was ook het geval bij de film die we maakte over het prototype van de innovatieve fiets. De Steptwinbike.


 • Productvideo voor innovatief product.

flitsende knallende bedrijfsfilm met effecten

Viptrex is een bedrijf met veel expertise in logistieke oplossingen. De logistieke activiteiten zijn geconcentreerd op Schiphol, maar de hele wereld vormt hun werkgebied. Via eigen vestigingen in Istanbul en Hong Kong, maar zeker ook via ons vertrouwde netwerk van agenten, kunnen ze wereldwijd een uitstekende service garanderen.  De eigenaar wilde geen film met voice-over of uitleg, maar alleen korte, shots met harde rock muziek. Een knallende impressie van dozen die binnen komen en weer vertrekken.


 • Knallende flitsende bedrijfsfilm impressie.

medische film of productvideo laten maken

Wij maken medische films voor ziekenhuizen (zoals in het Amphia Ziekenhuis Breda en Radboud UMC), zorginstanties en medische bedrijven (zoals Soteria Medical). Wij leggen behandelingen op een eenvoudige manier uit voor patiënten of collega artsen. Complexe behandelingen die niet te filmen zijn, kunnen we ook middels een animatie eenvoudig uitleggen aan bijvoorbeeld de patiënt. Hiermee geeft u uw patiënt de correcte informatie en stelt u deze op zijn of haar gemak. Wij begrijpen als geen ander dat het filmen in ziekenhuizen en zorginstellingen een bijzondere werkwijze en de nodige privacy regels met zich mee brengt. Wij hebben veel ervaring met het filmen van kwetsbare ouderen of patiënten. Hier gaan we op een zorgvuldige manier mee om. We stellen ons beleefd op en respecteren de wensen. Wilt u ook een film voor de medische- en gezondheidszorg laten maken? Neem dan contact met ons op.

Deze Medische productvideo maakte we voor het medische bedrijf Soteria Medical. Hun doel is het verbeteren van MR-geleide biopsieën van de prostaat. Soteria heeft een uniek nieuw systeem ontwikkeld voor MR-geleide interventies – gebaseerd op een nieuw, gepatenteerd motorprincipe. Ze stellen de arts in staat om een gerichte prostaatbiopsie uit te voeren. De unieke robot maakt het mogelijk om het meest agressieve deel van de laesies te behandelen. Hoe leg je dit uit aan andere artsen en specialisten? Door het ze te laten zien.


 • Medische films – Medische productvideo

Een goede bedrijfsfilm maakt impact op uw klanten.

Wilt u zelf al wat brainstorm werk verrichten? Houdt dan deze tips in uw achterhoofd.

voorbeelden

Bekijk veel voorbeelden op internet en stuur ons een aantal links van wat u goed vindt of juist niet. Hierdoor komen we snel op één lijn. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.

doelgroep

Bekijk uw bedrijf vanuit een potentiële klant. Wat willen zij? Welke problemen hebben ze en welke oplossingen biedt u?

usp's

Wat zijn de Unique Selling Points van uw bedrijf? Vertaal dit in concrete klantenvoordelen. Wat heeft uw klant eraan?

emotie

Een overtuigende, geloofwaardige storytelling is erg belangrijk. Een feitelijke opsomming is erg saai. Maak dus niet alleen duidelijk wat u doet, maar ook waarom u dit doet.

less is more

Hoe meer u wilt vertellen, hoe moeilijker het wordt voor een kijker om het te volgen. Gebruik spreektaal in plaats van schrijftaal. Wij maken films en schrijven geen boeken.

positief

Uw bedrijf blinkt uit en daar mag u trots op zijn. Nuances hoeven niet in een film, die komen later wel in een gesprek.

tijdloos

Wij maken films die jaren mee kunnen. Daarom vermijden we jaartallen of bepaalde elementen die de film snel gedateerd kunnen maken.

huisstijl

De bedrijfsfilm is onderdeel van het hele marketing pakket en dient dus perfect aan te sluiten met de rest van de huisstijl, visie en missie.

distributie

Denk vooraf na waar de film overal te zien gaat zijn. Zet uw bedrijfsfilm in op uw site, social media, beurzen e.d.

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten promotie films voor bedrijf, instelling of overheid. Wij maken ook promofilmpjes voor het onderwijs en scholen. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, voorlichtingfilms en andere promo films. Ons motto is ‘we’re as good as our latest film’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie weer het onderste uit de kan halen om de beste promotievideo te maken. Wij maken dus geen standaard ‘lopende band’ of ‘videoboer’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering. Wilt u ook een promo video laten maken? Neem snel contact op!

bedrijfsfilm Breda

Om uw bedrijf simpel aan het grote publiek te presenteren, is een bedrijfsfilm het beste communicatiemiddel. Een professionele bedrijfsfilm geeft in enkele minuten een positief en krachtig beeld. Een bedrijfsfilm wekt vertrouwen. Ook in Utrecht en omgeving hebben we veel films gemaakt.

Bent u op zoek naar een documentaire? Bekijk dan onze documentaire productie website.