Voor ASML hebben we meerdere filmproducties verwezenlijkt, zoals tijdens de project managers dagen. Ieder jaar komen er meer dan 600 project managers bij elkaar. Er zijn diverse bekende sprekers en meer dan dertig workshops. Tijdens het evenement worden er ook korte films vertoond die we hebben gedraaid en gemonteerd. We maken ook een grappige video impressie van de dag, die dezelfde dag nog aan iedereen wordt vertoont. Tevens maken we een paar dagen later ook een meer inhoudelijke impressie van het event. Ook bij het Quality booster event dat werd georganiseerd door YOUNG ASML maken we dit soort verslagen.

Er zijn diverse workshops en sprekers zoals Peter Wennink (president & CEO), Frans van Lierop (Senior vice president Global Quality), Ron Kool (EVP Business Line DUV ), Markus Matthes (Executive Vice President D&E ) en Serge Wetzels (Senior Business Change manager). Ook chirurg en piloot Marck Haerkens gaf een workshop. Het doel van het evenement was om de kwaliteit binnen ASML onder de aandacht te brengen. We hebben hele mooie resultaten opgeleverd waar ASML erg blij mee was. Helaas zijn de films voor intern gebruik en kunnen we deze dus niet met u delen. Tijdens dit event maakte we twee films voor ASML. Een film hebben we op dezelfde dag vertoond, als afsluiting van de bijeenkomst. De andere film hebben we twee dagen later opgeleverd en geeft een kort en inhoudelijk beeld van wat er die dag plaatsvond. Op deze manier worden ook de mensen die er niet bij waren op de hoogte gebracht.

Wilt u zoals ASML een compilatie film laten maken van uw business event of congres? Wij maken met grote regelmaat compilatie films van bedrijfsbijeenkomsten, symposia of andere evenementen. Met onze professionele crewleden filmen we uw business event op een aantrekkelijke, toegankelijke en filmische wijze. In een korte compilatie film komen de belangrijkste highlights aan bod en wordt de boodschap op een beeldende en krachtige manier overgebracht! Wij produceren ook reclamefilms, bedrijfsfilms, product promotiefilms .

Over ASML

ASML is een Nederlands hightechbedrijf en de belangrijkste leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn veelal chipproducenten.  Het hoofdkantoor en bedrijvencomplex van ASML staat in Veldhoven, waar zowel research and development als assemblage in cleanrooms plaatsvindt. Hier werd ook het evenement gehouden.