Zoekt u een filmproductiebedrijf die een film kan maken in het buitenland? Bent u op zoek naar een filmproductie buitenland? Newton solutions en partnerorganisatie NEWTON film heeft heel erg veel ervaring met filmproducties in het buitenland. Bekijk de NEWTON film showreel of deze autonome showreel . We hebben filmproducties gemaakt over de hele wereld, zoals o.a. in Gambia, Ghana, Kenia, Thailand, Laos, Vietnam, Bolivia, Ecuador, Peru, Jamaica, Costa Rica, etc. Wij zijn gespecialiseerd in internationale filmproducties met als thema ontwikkeling, duurzaamheid, reizen, toerisme en andere culturen.

filmproductie buitenland

Ook voor onze documentaires filmde we over de hele wereld. Een aantal voorbeelden van de internationale filmproducties buitenland : Zes maanden verbleven we voor een filmproductie in Zuid-Amerika om op 4200 meter hoogte in Potosí, Bolivia onder barre omstandigheden de documentaire GRITO de PIEDRA te maken. De internationaal bekroonde documentaire a BLOOMING BUSINESS werd o.a. opgenomen in de gevaarlijke sloppenwijken van Naivasha in Kenia. Voor stichting Liliane Fonds filmde we in diverse oorden in de wereld zoals o.a. Ghana en India en Kenia.

filmproductie buitenland

Voor de Peruaanse brandwonden stichting filmde we in Lima en omgeving in Peru en voor documentaire ALL OF US gingen we de halve wereld over. Newton solutions produceert films in (verre) buitenlandse bestemmingen voor bedrijven, Ngo’s, pr bureaus en reisorganisaties. Vanwege onze brede reiservaring zijn we ook inzetbaar in lastige omstandigheden en werkgebieden in het buitenland. We kennen de gevaren en de aandachtspunten die een dergelijk gebied met zich meebrengt. Op de locatie in het buitenland werken we onopvallend en vaak met een kleine crew. We gaan zeer zorgvuldig op een persoonlijke wijze om met de lokale mensen en cultuur.  Voor filmen over de grens, zijn wij het aangewezen filmproductiebedrijf. Newton solutions staat voor betaalbare videoproducties, waarbij intensief wordt meegedacht over de inhoud en de communicatiedoelstelling van de productie. Met een breed netwerk in de videowereld is er veel mogelijk: van goedkope camjo producties, tot grotere producties met een aparte cameraman, regisseur en editor. Wilt u een filmproductie buitenland, filmen op een buitenlandse bestemming, of een andere filmproductie buitenland, neem dan contact op.

filmproductie buitenland professionele-filmproductie-buitenland-laten-maken   filmproductie buitenland videoproductie-in-sloppen-wijken-   filmproductie buitenland buitenland-filmproductie-laten-maken

filmproductie buitenland opnames Peru / Cuba