techniek promotievideo & procesindustrie

Voor veel bedrijven in de techniek & procesindustrie maken wij diverse promotievideo’s. Dit zijn bijvoorbeeld specifieke films ter promotie van techniek of ter promotie van een bedrijf in de procesindustrie. Vaak maken we ook promotievideos om mensen te enthousiasmeren voor een baan in de techniek. Door middel van een kort filmpje krijgen potentiële werknemers in een zeer korte tijd een goed beeld van de technische werkplek, de sfeer en de collega’s in de procesindustrie.

corporate showreel

techniek

Voor het uitzendbureau Pro Industry maakte we allerlei promotievideo’s bij technische bedrijven. Deze promotievideo’s zijn gericht op het werken in de techniek en in de procesindustrie. De ene promotievideo toont de samenwerking van het bedrijf met het uitzendbureau. De andere promotievideo richt zich meer op de ervaringen van de werknemers bij dat bedrijf. Wat maakt het werk in de procesindustrie bijzonder? Wat zijn de specifieke functie eisen in de techniek?

Deze promotievideos zijn gemaakt bij Parenco. Het bedrijf produceert zelfstandige papier en is gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. Werken bij Parenco, is werken bij een organisatie met betrokken collega’s.

procesindustrie

In dezelfde serie voor het uitzendbureau in de procesindustrie, maakte we deze promotievideo’s. Een promotievideo is gericht op de samenwerking met het uitzendbureau. Doordat het bedrijf zich erg positief uitlaat over het uitzendbureau, kan het uitzendbureau makkelijker andere bedrijven benaderen om met hun samen te werken. De andere promovideo laat weer de ervaring zien van de werknemer. Deze twee films hebben we opgenomen bij Walki in Haarlem. Walki is een producent van technische laminaten en multi-layer verpakkingsmaterialen.

In dezelfde serie tecniek en procesindustrie promotievideo’s, maakte we films bij Wuppermann staal in Moerdijk en REINÆRDT Deuren (VolkerWessels onderneming)  in Overijssel. REINÆRDT had onlangs geinvesteerd in een modern technisch machinepark dus wilde dit graag tonen.

Heeft u ook een bedrijf in de techniek of procesindustrie? Neem dan contact op! Want er is nog veel meer mogelijk. Laat uw bedrijf, product of dienst volledig tot zijn recht komen in een unieke promotievideo. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar een originele en creatieve product promotie film. Uw klanten krijgen binnen enkele minuten een perfect beeld van uw bedrijf, product of dienst.

techniek-procesindustrie-fabriek-machinepark-video-filmproductie

Wilt u een professionele techniek promotievideo laten maken ? Dan bent u op het juiste adres. Wij maken high-end commercials over de techniek, maar ook goedkope promotievideo’s instructievideos, educatieve video’s in het hele land.