bedrijfsfilm voorbeelden

U wilt een bedrijfsfilm laten maken, maar zoekt een bedrijfsfilm voorbeeld? Er zijn honderden bedrijfsfilms voorbeelden te vinden, maar wat voor soort video past perfect bij uw bedrijf? Door diverse voorbeelden te bekijken kunt u goed bepalen welke sfeer en uitstraling bij u past. Op deze voorbeeld pagina staan slechts een aantal bedrijfsfilm en promotiefilm voorbeelden, maar er is veel meer mogelijk. Van animatievideo’s, originele promotievideo‘s, tot bioscoop documentaires en grote speelfilm producties. Wij maken professionele films die mensen raken.


 • bedrijfsfilm voorbeeld : Hydreco Geomec – energie

een warm en persoonlijk bedrijfsfilm voorbeeld

Veel mensen denken dat een bedrijfsfilm per se heel zakelijk moet zijn. Dit is een bedrijfsvideo voorbeeld waarbij we juist hebben gekozen voor een warme en persoonlijke uitstraling. Het bedrijf produceert aardwarmte en dit is een schone en duurzame vorm van energie, die veel problemen kan oplossen en onze kinderen een goede toekomst biedt. Dit wilde het bedrijf ook uitstralen in de video. Uiteindelijk hebben we zelfs de kinderen van de werknemers een rol in de film laten spelen. Ook de complementaire kleuren van het logo dienden terug te komen in de warme sfeervolle beelden. Dit is slechts één voorbeeld, zie hieronder nog veel meer bedrijfsfilm voorbeelden.

daarom kiest u ons

 • 35 awards & 20 jaar ervaring
 • 100% tevreden klanten & alle deadlines gehaald
 • creatief, uniek en scherpe prijzen

 • diverse voorbeelden in de showreel

bedrijfsfilm voorbeelden compilatie

Om een snelle indruk te krijgen van de vele bedrijfsfilms voorbeelden die er zijn, kunt u ook onze showreel bekijken. In een bedrijfsfilm kunnen ook technieken gecombineerd worden zoals bijvoorbeeld animatie, motion graphics, drone beelden en steadicam beelden. Wij zijn een full service filmproductiebedrijf en wij hebben alles onder één dak zodat we voor u de beste bedrijfsfilm kunnen maken. Wij schakelen snel en u heeft één aanspreekpunt. We werken met de allerbeste mensen in het vak, zoals een international geprezen regisseur, cameraman en editor. Veel van de bedrijfsfilm voorbeelden op deze pagina kunnen we relatief goedkoop maken. Meer bedrijfsfilm voorbeelden staan hieronder.

animatie voorbeelden

Animatie, of motion graphics zoals bewegende teksten, een bewegend logo zijn niet meer weg te denken uit alle bedrijfsfilms. Het is belangrijk om animatievoorbeelden te bekijken, om te weten wat bij u of uw bedrijf past. Wilt een realistische 3D weergave van uw logo in het RVS of juist een grappig cartoon stijl karakter ? Om snel een impressie te krijgen van de vele animatie voorbeelden die er zijn, kunt u onze animatie voorbeelden showreel bekijken. Veel van de animatie voorbeelden die u hier ziet, kunnen wij relatief goedkoop produceren.

bedrijfsfilm voorbeeld voor op een beurs

Dit is een totaal ander voorbeeld van een bedrijfsfilm. Deze bedrijfsfilm maakte we speciaal voor op een beurs in Duitsland. Wij gebruiken vaak een interview of voice-over in onze bedrijfsvideo’s, maar omdat er vrijwel geen geluid te horen zou zijn op de beurs, moesten we een stem achterwege laten. De totale informatie overdracht gaat dan via het beeld en vandaar dat we meer bewegende teksten (motion graphics) hebben gebruikt. Dit bedrijfsfilm voorbeeld is ‘cleaner’ en strakker dan het eerste bedrijfsfilm voorbeeld over de energie. Ook de doelgroep was compleet anders namelijk mensen uit de display industrie en productontwikkelaars. Wij bieden veel uiteenlopende typen bedrijfsfilms, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren.


 • bedrijfsvideo voorbeeld voor op een beurs

voorbeeld van een bedrijfsfilm in de bouw

Dit bedrijfsfilm voorbeeld is gemaakt voor in de bouw. Een van de verschillen met de bovenstaande twee bedrijfsfilms, is dat we in dit geval gebruik hebben gemaakt van een voice-over stem. De complete voice-over tekst schrijven we vooraf helemaal uit en laten we inspreken door een professionele stem acteur. Ook de animatie van het logo in het begin (met de betonnen vloer) hebben we custom made gemaakt. Vloer+ is gespecialiseerd in het isoleren van kruipruimtes in woningen. Ze wilde in de video het hele proces laten zien van het slopen tot het eindresultaat.


 • bedrijfsfilm voorbeeld: voor in de bouw

voorbeeld animatie bedrijfsfilm

Wij verdiepen ons in uw bedrijf en vertalen de communicatieboodschap perfect naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. Onze bedrijfsfilms weten de doelgroep te raken en de boodschap over te brengen. Soms is het onmogelijk om iets te filmen en dan is een (gedeeltelijke) animatie film uitermate geschikt. Met een animatiefilm kunnen we de meest ingewikkelde boodschap, makkelijk communiceren. Een aantal animatie voorbeelden zijn: uitleg animaties, 2d animaties, 3d animaties, whiteboard animaties, poppetjes animaties e.d. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er is nog veel meer mogelijk. Neem nu contact op!


 • voorbeeld bedrijfsfilm animatie

voorbeeld medische bedrijfsfilms

Een ander video voorbeeld voor medische producten kunt u hier bekijken. Wij maken medische films en productfilms voor ziekenhuizen, zorginstanties en bedrijven. Ook voor innovatieve medische apparatuur maken wij productfilms. Dit bedrijfsvideo voorbeeld maakte we voor het medische bedrijf Soteria Medical. Soteria Medical heeft een uniek nieuw systeem ontwikkeld voor MR-geleide interventies – gebaseerd op een nieuw, gepatenteerd motorprincipe.

 • bedrijfsvideo voorbeeld van medische apparatuur

korte reclame spot

Een tv reclamespot is niet het eerste waar men aan denkt bij een bedrijfsfilm, maar het is zeker een efficiënte manier om aandacht te krijgen voor uw bedrijf. In enkele seconden wordt de boodschap helder overgebracht bij het publiek. Dit is essentieel voor een reclame spot van uw bedrijf, product of dienst. Dit voorbeeld is gemaakt voor een ideële stichting en is gebaseerd op de realiteit. Er zijn ook veel video voorbeelden te bedenken waar we werken met acteurs en filmsets. In veel gevallen hebben mensen geen tijd om een lange bedrijfsfilm te bekijken en dan biedt een korte reclame spot de uitkomst.


 • bedrijfsfilm voorbeeld voor een korte reclamespot

de beste bedrijfsfilm voorbeelden met impact

product promotie video voorbeeld

Hiernaast een voorbeeld bedrijfsvideo van Pro-Ebike. Herkent u de voice-over stem ? Goedemiddaggggg! Het is Gaston Starreveld van de Nationale Postcode loterij. Voor Pro-Ebike maakte we in dezelfde serie ook een USP-film, weer een ander soort voorbeeld van wat mogelijk is. Dit is slechts een kleine greep van alle voorbeelden die mogelijk zijn. Heeft u zelf andere bedrijfsfilms voorbeelden gezien die u mooi vindt? Stuur ze ons toe en wij gaan ons uiterste beste doen om het voorbeeld te overtreffen.


 • bedrijfsfilm voorbeeld: product

tevreden opdrachtgevers die u voorgingen