Laat uw evenement, event of congressen, audiovisueel vastleggen in een evenement film! Newton solutions produceert met veel passie een evenement film van een congres of symposium of een ander soort bijeenkomst. Wij filmen uw evenement op een aantrekkelijke toegankelijke manier. De film is ook bruikbaar om te tonen aan mensen en bedrijven die er niet bij zijn geweest, maar waar u graag contact mee onderhoudt. Als zij zien hoe goed en verzorgd het was, zullen ze volgend jaar misschien wel komen. Zie het als na borrelen op een toegankelijke manier. De evenement film is tevens een ideale manier om dus weer contact op te nemen met al uw zakelijke contacten.

evenement film

De evenement film kan worden ingezet op beurzen, bijeenkomsten en ook op het internet worden verspreidt via Facebook, LinkedIn en websites als YouTube. U bereikt dan op een makkelijke, snelle en goedkope manier een hele grote én gerichte doelgroep. Het is dus ideaal promotiemateriaal voor uw reclame campagne! In plaats van een korte evenement film kunnen we ook een langer portret maken van het evenement. Deze evenement film duurt wat langer en is gemaakt in de vorm van een documentaire. De film gaat over de oude katholieke traditie ‘allerzielen’ waarin het herdenken centraal staat. In een dorp in Noord-Brabant willen ze deze traditie in een nieuw modern jasje gieten.

In de film worden twee generaties gevolgd in de voorbereiding van het evenement. Zij vertellen over de manier waarop zij hun geliefden herdenken. Kinderen vertellen over hoe zij omgaan met het verlies van een opa of oma en ouderen vertellen over het herdenken van hun familieleden. De verschillen en overeenkomsten met vroeger en nu staan daarbij centraal. Wilt u ook een evenement op een persoonlijke wijze laten vastleggen, dan doen wij dit met veel passie . Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere media.
evenement film videoproductie geloof religie katholiek videofilm   evenement video film laten maken noord-brabant   evenement film religie evenement videoregistratie filmer   evenement film kunst event videoverslag film  evenement film video registratie kunst installatie