Wilt u een voorlichtingsfilm laten maken? Heeft u ook iets uit te leggen? Wilt u een specifieke doelgroep voorlichten, inlichten of informeren? Dan is een voorlichtingsfilm waarschijnlijk de oplossing voor u. Wij produceren voor een scherpe prijs een unieke, pakkende en krachtige voorlichtingsvideo. Of u nu juist een klassieke inhoudelijke voorlichtingsfilm wilt of juist een kort flitsend voorlichtingsfilmpje, wij maken het voor u! Een voorlichtingsfilm is onmisbaar, in de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven.


  • Spaanstalige educatieve voorlichtingsfilm over Brandwonden.

voorlichtingsvideo laten maken

We produceren tevens films voor buitenlandse stichtingen of bedrijven. Deze lange voorlichtingsvideo van 23 minuten is gemaakt voor de Peruaanse stichting Aniquem. Deze stichting helpt kinderen met brandwonden in Peru. De voorlichtingsfilm toont het belang en het werk van de stichting. De voorlichtingsfilm is in het Spaans. Er zijn ook twee bijbehorende tv reclamespots bijgemaakt.  De educatieve of voorlichtingsvideo is een uitstekend didactisch hulpmiddel en kan niet ontbreken in uw media educatie pakket. De voorlichtingsvideo is tevens een belangrijke aanvulling voor de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf of instelling. Mensen zoeken heel vaak online informatie of hoe ze iets moeten doen.

Bijbehorende tv reclamespot van de voorlichtingsfilm.

voorlichtingsfilm voor hulpverlening

Deze voorlichtingsfilm is gemaakt in opdracht van Mentorschap en gaat over ouderen mishandeling. De mentoren van Mentorschap West-Brabant helpen mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. De rechtbank benoemt hen om voor deze kwetsbare mensen besluiten te nemen over hun verzorging, verpleging en behandeling. Er is veel onduidelijk hierover en daarom moest de documentaire voorlichtingsvideo een praktijk voorbeeld tonen, zodat men begrijpt hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Er zijn natuurlijk nog veel andere soorten voorlichtingsfilms mogelijk.


  • Voorlichtingsfilm over ouderenmishandeling.

  • Medische voorlichtingsfilm

professionele medische voorlichtingsfilm voor in de zorg

Wij weten als geen ander dat de medische wereld een bijzondere branche is en een specifieke aanpak verdiend. De gezondheidszorg is een vak apart. Wij hebben diverse voorlichtingsfilms gemaakt voor ziekenhuizen (Radboud UMC en Amphia Breda) en zorg instellingen. Diverse medische video’s zijn gemaakt voor intern gebruik of voor een magazine en mogen we dus alleen op verzoek toesturen. Met onze brede expertise en jaren lange ervaring creëren wij een krachtig en overtuigend beeld.

Het is de kunst om met een voorlichtingsvideo de kijker op een aantrekkelijke manier te informeren, in te lichten of op te leiden. Het is lastig om veel, complexe of vakinhoudelijke informatie over te brengen. Boeiend en pakkend informeren is moeilijk, maar film biedt veel mogelijkheden om dit aantrekkelijk te doen en wij weten hoe! Wij brengen de informatie terug tot de kern en kunnen bijvoorbeeld een animatie maken om te verhelderen.


  • Ministerie van buitenlandse zaken voorlichtingsfilm over werken bij de EU

Vaak maken we in een serie een aantal korte voorlichtingsfilmpjes om verschillende onderdelen uit te lichten. Bekijk ook onze educatieve film of instructiefilm website pagina’s.  We produceren tevens films voor buitenlandse stichtingen of bedrijven.  Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, evenement promotie films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere films