Project Description

Heeft u iets uit te leggen? Wilt u een specifieke doelgroep inlichten of informeren? Dan is een voorlichtingsfilm waarschijnlijk de oplossing voor u. Wij ontwikkelen voor een scherp budget een unieke, pakkende en krachtige voorlichtingsfilm. Wilt u een rustige, duidelijke, klassieke voorlichtingsfilm of juist een snellere, flitsende film? De film dient een kernachtige boodschap te hebben die uw doelgroep raakt!

voorlichtingsfilm

De educatieve films worden veel gebruikt in de zorg, in het onderwijs en tevens gebruikt door de Nederlandse overheid. Denk hierbij aan de informerende video’s van het ministerie over drank en drugs, loverboys en natuurlijke de seksuele voorlichting video etc. De educatieve of voorlichting video is een uitstekend didactisch hulpmiddel en kan niet ontbreken in uw media educatie pakket. De voorlichtingsvideo is tevens een belangrijke aanvulling voor de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf of instelling. Mensen zoeken heel vaak online informatie of hoe ze iets moeten doen. Op YouTube staan niet voor niets ruim 200 miljoen “how to” filmpjes.

Het is de kunst om met een voorlichtingsfilm de kijker op een aantrekkelijke manier te informeren, in te lichten of op te leiden. Het is lastig om veel, complexe of vakinhoudelijke informatie over te brengen. Boeiend en pakkend informeren is moeilijk, maar film biedt veel mogelijkheden om dit aantrekkelijk te doen en wij weten hoe! Wij brengen de informatie terug tot de kern en kunnen bijvoorbeeld een animatie maken om te verhelderen.
Vaak maken we in een serie een aantal korte voorlichtingsfilmpjes om verschillende onderdelen uit te lichten. Bekijk ook onze educatieve film of instructiefilm website pagina’s.  We produceren tevens films voor buitenlandse stichtingen of bedrijven. Deze lange voorlichtingsfilm van 23 minuten is gemaakt voor de Peruaanse stichting Aniquem. Deze stichting helpt kinderen met brandwonden in Peru. De voorlichtingsfilm toont het belang en het werk van de stichting. De voorlichtingsfilm is in het Spaans. Er is ook een televisie commercial bijgemaakt. Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, evenement promotie films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere films

 

voorlichtingsvideo voorlichtingsfilmpje voorlichtingsfilm voorlichting-video-film-productie media educatie educatievideo filmpje    voorlichtingsfilm voorlichtingsvideo voorlichtingsfilmpje instructie-video-productie-   voorlichtingsfilm voorlichtingsvideo voorlichtingsfilmpje ministerie-promotie-film-productie-videoproductie-bedrijf