Waarom laat een bedrijf, instelling of de rijksoverheid een registratie maken van hun evenement, beurs of congres? Beelden zeggen meer dan woorden. Met een goede registratie kunt u het gewenste gevoel of de gewenste emotie oproepen bij uw doelgroep. In een relatief korte tijd kunt u de gewenste hoogtepunten overbrengen in een samenvatting van de bijeenkomst. Een registratie kan gebruikt worden in de opvolging van contacten. Een sfeer registratie is een originele manier van contact onderhouden of een moment vast te leggen. Wij weten het gevoel en de emotie te vangen in een goede professionele video registratie.

video registratie

Deze registratie maakte we ism Hatsiekiedee.tv voor de TU Eindhoven Junior  Techniek show in Galder in 2016. Techniek is overal. En sterker nog, het is er altijd al geweest. De Techniekshow laat kinderen zien dat techniek en technologie belangrijk was bij allerlei uitvindingen uit het verleden en dat het ook bij toekomstige innovaties een grote rol zal spelen. Om dat zelf te ervaren, wordt het publiek betrokken bij het maken van een hovercraft, het spelen met stromingsleer en leren ze wat regeltechniek inhoudt. Het zijn slechts kleine facetten uit de wereld van wetenschap en technologie, maar genoeg om kinderen enthousiast de zaal te doen verlaten.

video registratie laten maken

Wanneer u jaarlijks een evenement organiseert of deelneemt aan een beurs, kan de video registratie gebruikt worden voor de werving van nieuwe klanten of bezoekers. Zo heeft u op elk gewenst moment de mogelijkheid om uw evenement aan de doelgroep te laten zien. De registratie geeft een professioneel beeld van bijvoorbeeld de hoogtepunten tijdens een beurs. Een registratie is een goede aanvulling binnen u communicatie en reclame campagne. Het is goede actie in de marketing en communicatie strategie.

Vooraf bespreken we welke sfeer en emotie het beste past bij uw bedrijf of instelling. We kunnen lichte, strakke, zakelijke opnames maken van bijvoorbeeld statief. Voor de registratie kunnen we ook meer vloeiende, warme, beweeglijke beelden maken met een steadicam. We kunnen hierbij gebruik maken van grote sensor 4K camera’s en filmische camera lenzen, zodat er een cinematografische speelfilm sfeer ontstaat. In de montage en beeld nabewerking kunnen we deze filmische look nog versterken door op een subtiele wijze extra visual effects e.d. toe te voegen. Ook is er de mogelijkheid om extreme slowspeed opnames te maken met een highspeed camera. Door de werkelijkheid te vertragen ontstaat er een bijzondere sfeerimpressie, zoals bij waterdruppels en stuiterballen in dit filmpje. De werkelijkheid kan ook juist versnelt worden zoals we doen in onze timelapse video’s. We kunnen ook gebruik maken van stock videobeelden zoals bij deze sfeerimpressie het geval is. Wilt u ook een sfeerimpressie laten maken? Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere  media

 

video registratie sfeerimpressie video film ministerie promotie film productie videoproductiebedrijf   registratie film video media productie reclame films bomen trees   sfeerimpressie video maken reclame film stuiterballen   registratie video film video slow motion highspeed camera productie reclame films   korte sfeerimpressie film maken sfeer gevoel emotie film video