de beste bedrijfsfilms

de beste bedrijfsfilms: Met de showreel laten we u graag zien hoe divers onze bedrijfsfilms zijn die we voor onze opdrachtgevers hebben geproduceerd.

Onze bedrijfsfilms staan bekend om een professionele, filmische stijl met veel emotie, beleving en dynamiek. Onze bedrijfsfilms raken u in het hart. Wij maken de beste bedrijfsfilms en hebben 20 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige kwaliteit bedrijfsfilms. Onze beste bedrijfsfilms hebben meer dan 35 prijzen gewonnen op gerenommeerde festivals. Tot nu toe hebben we alle deadlines gehaald en alleen maar positieve referenties! Newton solutions is een full service filmproductiebedrijf en wij hebben alles onder één dak zodat we voor u de beste bedrijfsfilm kunnen maken. Wij schakelen snel en u heeft één aanspreekpunt. Zelfs de allerbeste bedrijfsfilms kunnen we relatief goedkoop maken. Om de beste bedrijfsfilms te kunnen maken werken we met de allerbeste mensen in het vak, zoals een werelwijd geprezen professionele cinematograaf. Ook onze regisseur heeft tientallen van internationale onderscheidingen ontvangen. We hebben de nieuwste 6K cinema camera’s, cinemalenzen, stabilizers, drones, licht-en geluidsapparatuur en zijn erg bij de tijd. Wij staan bekend om onze creativiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit en flexibiliteit.

Speciaal voor diegene met weinig tijd en die snel een indruk wil krijgen van onze filmproducties, hebben we een compilatie showreel gemaakt.

Onze bedrijfsfilms weten altijd de doelgroep te boeien en de kernboodschap over te brengen. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en vertalen de communicatieboodschap perfect naar de uiteindelijke bedrijfsfilm. Allereerst is het belangrijk om te weten wat uw doelstellingen zijn. Tegelijkertijd moet u heel goed weten wat u te bieden heeft en welke behoefte u daarmee van welke mensen invult. Een exacte omschrijving van die doelgroep en hun wensen is het uitgangspunt.  Wij bieden veel uiteenlopende typen films, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een webvideo, of een instructiefilm, u bent bij ons aan het juiste adres.

animatie voorbeelden in bedrijfsfilms

de beste bedrijfsfilms voor in de bouw

de beste bedrijfsfilms voor op de beurs

de beste bedrijfsfilms laten maken

Wilt u relatief goedkoop de beste bedrijfsfilms laten maken? Neem dan contact op met ons. Ook het distribueren en vermarkten kan veelal gratis op online kanalen. De bedrijfsfilms staan voor altijd op internet en kunnen veel potentiële klanten bereiken. De beste bedrijfsfilms beginnen met een goed idee en wij helpen u daarmee. Ons motto is ‘We zijn zo goed als onze laatste film’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe bedrijfsfilm ons uiterste best doen om de allerbeste bedrijfsfilm te maken. Wij maken geen films van de lopende band. Onze films zijn persoonlijk, uniek en creatief vakwerk.

de beste bedrijfsfilms over energie

bedrijfsfilm van E-Bike

korte ideële reclamespot

de beste bedrijfsfilms hebben impact

hieronder wat tips voor u ter voorbereiding

bedrijfsfilm doelgroep

Bekijk uw bedrijf vanuit een potentiële klant. Wat willen zij? Welke problemen hebben ze en welke oplossingen biedt u?

beste bedrijfsfilm voorbeelden

Stuur ons een aantal links met voorbeelden van wat u de beste bedrijfsfilms vind. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en zo komen we snel op één lijn.

bedrijfsfilm usp's

Wat zijn de Unique Selling Points van uw bedrijf? Vertaal dit in concrete klantenvoordelen. Wat heeft uw klant eraan?

  • de beste bedrijfsfilms voor een start up

  • de beste bedrijfsfilms making of video

  • de beste bedrijfsfilms uitzendbureau promotiefilm

indrukwekkende promotiefilms en bedrijfsvideo’s

Wilt u een indrukwekkende bedrijfsfilm of promotiefilm laten maken? Aarzel dan niet en neem contact op. Newton solutions is het filmproductiebedrijf voor de beste bedrijfsfilms, reclame films of andere videoproducties. Wij integreren al uw communicatie uitingen en maken deze optimaal zichtbaar voor uw doelgroep. Denk aan een bedrijfsfilm, promotiefilm, educatieve film, evenement film, event trailer, instructiefilm, motion graphics, en nog veel meer. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. De mogelijkheden zijn oneindig en wij beschikken over de kennis, ervaring en techniek om uw wensen te realiseren. Neem contact op om er achter te komen wat we voor u kunnen betekenen!


  • diverse filmproducties: videopresentatie COVID-19


  • de beste bedrijfsvideo evenements trailer

de beste bedrijfsfilms laten maken

1. input

We beginnen graag met een goed gesprek. We luisteren naar de wensen en vragen naar de doelgroep, doelstelling en het budget. Wij leggen u een en ander uit over onze werkwijze, aanpak en geven de beste ideeën. Als we het eens zijn maken we een offerte en als de offerte naar wens is dan begint ons echte werk.

2. scenario

Afhankelijk van het totale budget schrijven wij een script of scenario, zodat iedereen een goed beeld krijgt hoe de bedrijfsfilm er uit komt te zien. Als het scenario is uitgewerkt en akkoord is dan gaan we de draaidagen voorbereiden. Bij grote film producties maken we soms ook een draaiboek. Hierin staat in detail beschreven wat we wanneer gaan opnemen.

3. draaidagen

Goed voorwerk zorgt dat de draaidagen voorspoedig verlopen. Op de draaidag(-en) filmen we alles volgens het scenario. Soms zijn er opnames in een paar uur op één locatie, maar meestal draaien we minimaal 1 dag. Het komt ook voor dat wij meerdere draaidagen bezig zijn op verschillende locaties.

4. editing

Tijdens de editing rangschikken en ordenen we de shots totdat we de beste bedrijfsvideo hebben gemaakt. Er komt heel wat bij kijken en de editing is van groot belang voor de bedrijfsfilm. De montage kan snel en afwisselend zijn of juist traag. Afhankelijk van het budget worden er animaties en motion graphics (bewegende teksten ) gemaakt. Vaak maken we ook een logo animatie introductie.

5. post-production

Tijdens de nabewerking worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. We gaan de bedrijfsfilm kleur corrigeren en we passen effecten toe. Dit kunnen stabilisatie effecten zijn, maar ook lens flare e.d. Ook wordt het geluid helemaal goed nabewerkt, zodat deze goed is te verstaan.

5. revisie

Vaak zijn onze klanten al bij de eerste revisie overweldigt en zijn er niet meer revisies nodig. Als er toch nog opmerkingen zijn of aanpassingen gedaan dienen te worden, stuur deze dan bij voorkeur in één keer per e-mail. We kunnen ze vervolgens aanpassen. Soms is het aanpassen van een film veel werk. Daarom staat er in de offerte vaak vermeld hoeveel revisies, of aanpassingsronden er zijn inbegrepen. We leveren de bedrijfsfilm op in het gewenste formaat.