Wij hebben diverse expeditie film en reisverslagen geproduceerd voor nationale omroepen en bedrijven. Deze films zijn grotendeels wereldwijd gedraaid. Bij het maken van een professionele bedrijfsvideo of expeditie film in het buitenland komt meestal veel bij kijken. Naast de officiële toestemmingen en filmpermissies hebben we erg veel ervaring met diverse lokale culturen.

expeditie film

Wij hebben een expeditie film gemaakt in o.a. Zuid Amerika, Afrika en Azië. Voor het Liliane Fonds hebben we gefilmd in de gevaarlijke sloppenwijken van Kenia en India en voor een Stichting Brandwonden in Peru. Heel belangrijk bij het maken van een audio visuele educatieve film productie zoals een expeditie film zijn de vragen: Wat willen we overbrengen? Wie is de doelgroep en hoe benaderen we deze? Een expeditie film legt de hoogte punten van een expeditie of reis vast. Met of zonder interviews.

In samenwerking met Hatsiekiedee.tv maakte we de film impressie in opdracht van Oceanwide Expeditions. De film is opgenomen in Groenland tijdens een tweeweekse expeditie en moest een korte indruk geven van de expeditie. Wilt u ook reisverslagen of expeditiefilms laten maken? Neem dan contact op. Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms, en andere films. Wij maken wereldwijd, hoogwaardige film-en videoproducties voor televisie, bedrijven, organisaties en evenementen. Heeft u vragen of opmerkingen, aarzel dan niet en bel of mail ons!

 

expeditie film laten makenvideoproducties-color-grading-nabewerking