We hebben 20 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige kwaliteit films.

Wij hebben 35 filmprijzen en awards ontvangen voor onze films en projecten op gerespecteerde internationale filmfestivals en beurzen.

100% klanttevredenheid! 100% deadline proof ! Tot op heden hebben we alleen maar tevreden klanten en alle deadlines gehaald!

We maken films voor kleine en grote bedrijven, stichtingen, gemeentes en overheden. We produceren ook films voor regionale, nationale en internationale tv zenders.

We hebben veel ervaring met het filmen in het buitenland, zoals o.a. Gambia, Ghana, Kenia, Thailand, Laos, Vietnam, Bolivia, Ecuador, Peru, Jamaica, Costa Rica, etc. 

Wij zijn een allround full service bedrijf en hebben alles onder één dak. Van concept tot distributie en van ontwerp tot montage.

Wij zijn bewust een kleine organisatie, schakelen snel en u heeft één aanspreekpunt. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk.

Wij hebben een lage overhead en kunnen dus scherpe prijzen hanteren voor u!

Wij beschikken over moderne apparatuur zoals 6K film camera’s en we zijn op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Wij zijn zeer betrouwbaar, professioneel, persoonlijk, creatief en flexibel.

Ons motto is ‘we are as good as our latest work’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie ons 100% inzetten om het onderste uit de kan te halen. Wij maken dus geen standaard lopende band of ‘videoboer’ producties. Iedere film is uniek, persoonlijk en creatief vakwerk.

20 jaar ervaring èn alleen tevreden klanten!

Newton solutions heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vormgeving, ontwerp, bedrijfsfilms, documentaires, en motion-graphics. Onze producties hebben wereldwijd prijzen gewonnen en uitstekende referenties van grote opdrachtgevers. Wij weten wat de klant van nu wil en creativiteit is bij ons geen doel op zich. Wij houden alle nieuwe ontwikkelingen bij, zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de huidige stand van zaken. Alles wat Newton solutions maakt is volledig maatwerk. Wij zijn een betrouwbare, flexibele, creatieve, productieve en punctuele partner voor u en uw bedrijf. Newton solutions heeft tientallen grote projecten verwezenlijkt voor grote klanten en honderden opdrachten voor kleine(-re) klanten. De kennis en ervaring die met deze projecten werd opgedaan, gebruiken we ook voor uw onderneming. Ons motto is ‘we are as good as our latest work’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie ons 100% inzetten om het beste ontwerp of de beste film te maken. Wij maken geen standaard lopende band of ‘videoboer’ producties. Iedere film is uniek, persoonlijk en creatief vakwerk. Hieronder staan een aantal referenties. Voor meer aanbevelingen neem contact op.

referenties

Een aantal van onze tevreden klanten zijn:
Overheidsinstellingen zoals de Europese Unie, het Ministerie van Buitenlandse zaken, Provincie Noord-Brabant, diverse gemeentes zoals Breda, Eindhoven, Veghel, e.d.
TV Omroepen zoals KRO-NCRV, VPRO, EO, BOS en regionale omroepen zoals Omroep Brabant, TV-West, L1 e.d.
Instellingen zoals TU- Eindhoven, UMC Radboud, Fontys Hogescholen, het Liliane Fonds, Stichting Mentorschap, KPO Roosendaal, Voedingscentrum, Tropen Museum, BKKC e.d.
Bedrijven zoals ASML, Pernod Ricard, Jameson Whiskey, Oceanwide expeditions, Lloyd’s Register, Hydreco, Vloer+, Submarine, Coosto, DTV Consultants, Pro Ebike, Tocano, Intertaal, XRace, Deijma Optical Films, IPD Opleidingen, Soteria Medical, e.d.

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Richard Kinderdijk, Gemeente Veghel

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

Harmen Krusemeijer, DTV Consultants

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

Arnaud van der Veen, TOCANO - Inkless

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

Panasonic International, Lumix Award Commissie

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Jacqueline Herrema, Mentorschap West-Brabant

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

René Bosma, adjunct directeur Academie St. Joost

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Oliver Schneider, The Facility, UK