Wilt u een bedrijfspresentatie video laten maken? Een professionele showreel of demoreel laten maken? Uw bedrijf of instantie wordt met een flitsende bedrijfspresentatie video of demoreel krachtig op de kaart gezet. Deze showreel maakte we voor een partner. Ook alle motion graphics en compositing hebben wij gerealiseerd.

Bedrijfspresentatie video laten maken

Presenteer je bedrijf met een sterke video. Ieder bedrijf doet aan presentatie. Bij klant bezoeken, op beurzen en natuurlijk online. En dan wilt u indruk maken, onthouden worden, uw zelf verkopen. Zo haalt uw nieuwe klanten binnen. In een bedrijfspresentatie video kunt u in een korte tijd de highlights van uw bedrijf benadrukken.

  • showreel bedrijfsfilms en promotiefilms

Bedrijfspresentatie video

Een bedrijfspresentatie video is de video marketing tool om uw bedrijf succesvoller te maken. De voordelen van de bedrijfspresentatie video op een rij:
• Het creëren van Nieuwe Business en/of Partners
• Het creëren van Nieuwe Prospects en/of Klanten
• Het creëren van Meer Vrije Tijd
• Besparen op de Acquisitie Kosten
• Professionelere Positionering in de Markt

Showreel of demo reel video productie laten maken

Een showreel is bijvoorbeeld wenselijk voor acteurs, modellen, cameramannen. Als uw manier van presenteren, werken of acteren bepalend is bij het overtuigen van een opdrachtgever of klant, is het effectief om een showreel te laten maken. Beelden zeggen in dit geval meer dan woorden. Bovendien kunt u de showreel mutifunctioneel inzetten. U kunt de showreel overhandigen aan potentiele opdrachtgevers en klanten, maar u kunt het ook verspreiden via internet. Kortom, een showreel video biedt de veel voordelen.

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten promotie films voor bedrijf, instelling of overheid. Wij maken ook promofilmpjes voor het onderwijs en scholen. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, bedrijfspresentaties, compilatievideo’s, documentaires, educatieve films, event trailers, filmproducties in het buitenland, marketing video’s, motion graphics, openingsfilms, originele promotiefilms, product films, recap films, tv film producties, USP films, voorlichtingfilms en andere promo films. Ons motto is ‘we’re as good as our latest film’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie weer het onderste uit de kan halen om de beste promotievideo te maken. Wij maken dus geen standaard ‘lopende band’ of ‘videoboer’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering. Wilt u ook een originele promotiefilm laten maken? Neem snel contact op!