In onze huidige digitale wereld, vinden steeds minder ontwerpen hun weg naar de drukker. Echter blijken kwaliteit magazines nog steeds onmisbaar. Newton solutions heeft magazines vormgegeven voor bedrijven, stichtingen en uitgeverijen zoals Malmberg. Ook voor een (klein) bedrijf is eigen magazine ontwerp (gedrukt of digitaal als nieuwsbrief) een zeer effectieve manier van communicatie. Het tastbare exclusieve magazine ontwerp heeft nog altijd onze voorkeur. Een eigen magazine dat wil toch iedereen!

magazine ontwerp

Het ontwerpen van een magazine is meer tijdrovend dan het ontwerp van een flyer of brochure. In een magazine ontwerp komen veel facetten van het vormgeven samen.  Wij ontwerpen een stramien voor de cover, tekst / typografie, foto’s en bepalen in overleg hoe het magazine ontwerp er uit komt te zien. De vormgeving van een magazine moet krachtig zijn zodat de aandacht langer wordt vastgehouden. Ook hebben magazines terugkerende en herkenbare rubrieken met een eigen stijl. In het magazine kunnen tevens advertenties worden opgenomen.
Als een magazine te duur wordt, dan is mogelijk een folders of brochure een goed alternatief.  Newton solutions heeft veel ervaring met ontwerp en vormgeving.  Wij ontwerpen ook andere uitingen zoals een huisstijl, visitekaartjes, billboards, reclame vlaggen en nog veel meer ! Wilt u een professioneel ontwerp laten maken? Goedkope reclame maken ? Zoekt u een grafisch vormgever of reclamebureau ? Neem dan snel contact op!