Project Description

Wilt u een originele promotiefilm laten maken ? Deze poëtische promotiefilm maakte we voor een filosoof en schrijver die een nieuw management boek lanceerde. Hij wilde de kern van zijn gedachtegoed op een visuele, creatieve en speelse manier weergeven in een originele promotiefilm. Bekijk de promotiefilm en wellicht brengt het u ook op bijzondere ideeën? Wilt u een korte, meer flitsende promotiefilm, bekijk dan deze films. Met onze jarenlange ervaring zetten wij uw doelstellingen om in een authentieke en originele promotiefilm. Op een persoonlijke manier wordt de kijker meegetrokken in de wereld van uw bedrijf, product of visie.

Een poëtische, filmische en originele promotiefilm laten maken

De klant wil iets, maar weet niet precies wat. Een boodschap en een verhaal vertellen. Wij filteren de kern van dit verhaal eruit. Na diverse brainstormsessies gaan we aan de slag en bedenken we een originele promotiefilm die past bij uw bedrijf, product of dienst. Had u van te voren iets in uw hoofd? De kans is groot dat we u verassen met totaal iets anders. Een film waar u zelf nog niet van had kunnen dromen! Dat is onze kracht. Dat is ons vak! De originele promotiefilm moet een potentiële kijker of klant aanspreken. Een originele promotiefilm laten maken doen wij met de juiste sfeer en beelden die passen bij het verhaal. Zo hebben we in dit geval gekozen, voor een losse, filmische, poëtische sfeer. Mede door de laag staande zon, de aantrekkelijke setting en beperkte mate van abstractie, maakt dat dit een geslaagde en originele promotiefilm is geworden.

De schrijver was laaiend enthousiast over de originele promotiefilm en schreef:

“Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Hij gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!”

Een originele promotiefilm maakt nieuwsgierig:
Een promotiefilm trekt aandacht en houdt die vast. De boodschap die u wilt overbrengen komt beter aan. Men kijkt liever een film dan dat men tekst moet lezen. Dit resulteert in meer interesse voor uw product, bedrijf of dienst.

Een originele promotiefilm verhoogd de vindbaarheid:
Het gebruik van video doet wonderen voor de online vindbaarheid van uw website, bedrijf, product of dienst.

Een originele promotiefilm wordt gedeeld:
Niemand deelt een suffe video, maar wel een originele, leuke, grappige film. Met één druk op de knop deelt een klant uw videoproductie naar zijn connecties. Daarbij genereert de verspreiding van die video bij iedere ‘share’ een extra link naar uw site!

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten promotie films voor bedrijf, instelling of overheid. Wij maken ook promofilmpjes voor het onderwijs en scholen. Bekijk onze showreel of andere  bedrijfsfilms, bedrijfspresentaties, compilatievideo’s, documentaires, educatieve films, event trailers, filmproducties in het buitenland, marketing video’smotion graphics, openingsfilmsoriginele promotiefilms, product films, recap films, tv film producties, USP films, voorlichtingfilms en andere promo films. Ons motto is ‘we’re as good as our latest film’. Dit betekend dat we bij iedere nieuwe productie weer het onderste uit de kan halen om de beste promotievideo te maken. Wij maken dus geen standaard ‘lopende band’ of ‘videoboer’ producties. Ieder project is uniek en heeft een eigen, persoonlijke en creatieve benadering. Wilt u ook een originele promotiefilm laten maken? Neem snel contact op!

originele promotiefilmoriginele promotiefilm