Managementboek

Ook dit jaar verschenen er weer honderden managementboeken die vertellen hoe we het best kunnen presteren op werk, wat we wel en niet moeten doen als leider en hoe je optimaal presteert. Maar hoe brengt u een nieuw managementboek nu onder de aandacht? Hoe zorgt u dat uw managementboek het best verkocht wordt? Een korte promotiefilm, teaser of video presentatie draagt sterk bij aan de online marketing van uw boek!

“De wereld versnelt. Het maken van plannen lijkt soms zelfs zinloos; zodra de spreekwoordelijke inkt nog niet droog is, verandert er weer wat en is het plan al achterhaald. Responsiveness is daarom een cruciale eigenschap voor organisaties om snel te kunnen acteren in onze dynamische wereld. Grote organisaties zijn die responsiveness vaak kwijtgeraakt ten opzichte van startups, terwijl ze feitelijk een veel betere uitgangspositie hebben. Ze hebben namelijk wél klanten, diensten, producten en geld. ” Dit is een voorproefje van de visie van het managementboek waarvoor we een online marketing video maakten. Voor de promotie van dit nieuwe managementboek, maakten we deze film met voornamelijk stockbeelden. Het liefst draaien we natuurlijk zelf, maar met stockfootage kan op een relatief goedkope manier, een indrukwekkend resultaat worden neer gezet. Met een paar simpele ingrepen hebben we tevens een Engels gesproken versie gemaakt. (zie hieronder)

online marketing voor manageboeken

Uw boek is klaar, maar dan begint het pas. U wilt scoren met uw managementboek! Maar hoe doet u dat? Bedenk goed wat uw boek juist bijzonder maakt. Als u een auteur bent met veel volgers op Facebook of LinkedIn dan zal dit zeker helpen. Deelt u uw kennis op andere manieren dan alleen via het managementboek? Staat u open om een video-interview te geven? Om een managementboek goed te promoten is een goede online marketing noodzakelijk.

online-marketing-film managementboek

Boekpromotie

Jarenlange ervaring en expertise zijn de basis voor mooie verhalen, modellen of adviezen. En een managementboek is bij uitstek geschikt om die verhalen met anderen te delen. Een korte promotievideo van uw management boek kan allerlei vormen aannemen. De vorm komt namelijk voort uit de inhoud. Wat wilt u vertellen in uw boek, of wat wilt u overdragen met de film? Het ene managementboek vraagt om een andere promotionele video dan de ander. Zo is deze film totaal anders als de film die we maakten voor de promotie van een managementboek van een filosoof.

online-marketing-film-promotie-laten-maken

Wilt u ook een gave promotiefilm laten maken van uw product, dienst of instelling? U bent bij ons op het juiste adres! Laat uw bedrijf, product of dienst volledig tot zijn recht komen in een unieke promotie film. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij uw doelstellingen, wensen en eisen naar een originele en creatieve films. Uw klanten krijgen binnen enkele minuten het gewenste en perfecte beeld . Een promotie film is dé manier om uw product professioneel te lanceren.