logo animatie maken

»logo animatie maken
logo animatie maken 2017-01-31T16:36:32+00:00

Project Description

U heeft een (nieuw) bedrijfslogo, maar heeft u er wel eens aan gedacht om in een bedrijfsfilm of presentatie gebruik te maken van een logo animatie? Wij produceren allerlei soorten geanimeerde logo’s. U wilt uw bedrijfsfilm natuurlijk niet beginnen en eindigen met een statisch logo of een simpele PowerPoint beweging. Veel beter is het om direct de aandacht te trekken met een knallend geanimeerd logo van een paar seconden.

logo animatie

Het bedrijf of merk komt direct tot leven met een professioneel geanimeerd bedrijfslogo. Een logo animatie is krachtig omdat het bewegend beeld direct de aandacht trekt. Een bewegend logo houdt de aandacht langer vast en levert een sneller respons op. Een geanimeerd bedrijfslogo is ook breed inzetbaar binnen u reclame campagne. Het bewegende logo kan overal terug komen in de marketing en communicatie strategie van uw bedrijf. Een goede animatie vergt enige tijd. We kunnen echter ook voor een klein budget een logo animeren. De kwaliteit van de logo animatie is van groot belang. Een logo-animatie versterkt de merknaam én het logo. De animatie is overal inzetbaar op uw website, Facebook YouTube.

Wilt u ook een geanimeerd logo?  Een professionele logo animatie weerspiegelt de sterke kanten van uw merk. Het zorgt ervoor dat uw merk tot leven komt. Een simpele logo animatie kunnen we vaak binnen een aantal dagen voor u maken. Uitgebreidere animaties hebben meer tijd nodig. Iedere logo animatie is maatwerk. Als u een budget in gedachten heeft, dan kunnen we ook overleggen wat er voor dat bedrag mogelijk is. Aarzel niet en neem direct contact op voor uw logoanimatie mogelijkheden!

Newton solutions creëert en produceert ook andere soorten films voor bedrijf, instelling of overheid. Bekijk onze showreel of andere bedrijfsfilms, documentaires, educatieve films, event trailers, recap films, motion graphics openingsfilms, promotiefilms, voorlichtingfilms en andere films. Dus aarzel niet en neem contact op voor de mogelijkheden!

 

logo animatie maken reclamefilm laten makencommercial   logo animatie laten maken   logo animatie maken motion-graphics laten maken filmproductie   logo animatie maken IT computer software bedrijfs film-video-productie-laten-maken