informatieve promotiefilm laten maken

Wilt u een informatie promotiefilm laten maken? Wilt u een professionele high end tv reclame of simpel uitleggen hoe uw product of dienst werkt? Wij maken al twintig jaar professionele hoogwaardige tv commercials, reclame video’s en promotievideo’s voor publieke en  regionale omroepen, instellingen en bedrijven. Onze films en commercials zijn te zien op TV, in de bioscoop en natuurlijk online. Wij hebben internationaal veel prijzen gewonnen en maken ook voor u graag de beste professionele film met een heldere boodschap.


  • informatieve promotiefilm laten maken?

high end tv commercials voor een scherpe prijs

Of u nu een goedkope informatieve promotiefilm wilt laten maken of een high end tv commercial wilt laten produceren. Wij zijn de aangewezen partij voor al uw video producties. Wij maken effectieve promotievideo’s die aan al uw wensen voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Dit is een voorbeeld van een promotiefilm van Knaek. We leggen in minder dan een minuut uit hoe de doelgroep geld kan besparen, door middel van de cashback acties. De productie is binnen een week gerealiseerd en opgeleverd. De klant was erg enthousiast.

daarom kiest u ons

  • informatieve promotiefilms en videoproducties
  • 100% tevreden klanten en alle deadlines gehaald
  • 20 jaar ervaring & internationaal geprezen
  • uniek, creatief, flexibel en scherp tarieven

een promotiefilm laten maken gebeurt in 4 stappen

Stap 1
de briefing , het schrijven van het script, planning en evt casting.
Stap 2
Productie: opnamen op locatie of in de studio
Stap 3
Post-productie: inladen en screenen materiaal, eerste montage, voice-over, toevoegen titels/ motion graphics, animaties, afbeeldingen, samenvoegen en eindmontage. Het beeld en geluid wordt professioneel nabewerkt.
Stap 4
Viewing en oplevering. Geschikt formaat voor televisie (verschilt per omroep) en online streaming.

tv commercial

Deze korte tv reclame over ouderen mishandeling is gemaakt voor Mentorschap West-Brabant. De mentoren van Mentorschap West-Brabant helpen mensen die moeite hebben de regie over hun eigen leven te houden. Wat als iemand niet (meer) kan opkomen voor zichzelf door een ziekte of een beperking? Of als iemand niet volledig (meer) in staat is om te beslissen over zijn of haar eigen leven? Iemand die geen familie of vrienden meer heeft die hem of haar daarbij kunnen helpen? In dit soort gevallen kan de Stichting Mentorschap zorgen voor een mentor. Wilt u ook een  tv reclame spot voor uw organisatie of instelling? Neem dan contact op.

Wij maken films voor bedrijven (ASML, TNT, e.d.), overheden (EU, Ministerie van Binnenlandse zaken, diverse Gemeentes) instellingen (Fontys, TU-Eindhoven, Voedingscentrum), ziekenhuizen (Radboud UMC, Amphia), stichtingen (Liliane Fonds, Mentorschap) en omroepen (KRO-NCRV, EO, VPRO, Omroep Brabant, TV-West, e.d.). Een aantal van onze tevreden klanten zijn:

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken. Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken. Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen en het getuigt van grote klasse dat ze erin geslaagd zijn om binnen een week drie heel mooie eindresultaten af te leveren!”

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!