Wilt u een professionele vastgoedvideo laten maken? Wij maken moderne flitsende films op maat voor projectontwikkelaars, makelaardij, gemeenten en andere instellingen en bedrijven in de vastgoedsector. Wij vertalen uw doelstellingen en wensen in de beste vastgoedvideo voor u. We hebben 20 jaar ervaring, zijn wereldwijd geprezen en hanteren zeer scherpe tarieven. Laat ons uw creatieve en originele vastgoedvideo maken en neem nu contact op!


  • vastgoedvideo voor projectontwikkelaars en makelaardij

de beste vastgoedvideo’s

Wij maken high-end vastgoedvideo’s voor projectontwikkelaars en instellingen. In dit geval wilde Inocare een film over CuraeVitel Balie. We hebben hiervoor gefilmd in twee demo woningen in Nederland en België, waarin het smart-home systeem is geïnstalleerd. De voordelen van de slimme woning moesten aan bod komen. De primaire doelgroep is senioren (55+) zonder of met een lichte zorgvraag die op zoek zijn naar een (laatste) woning en kinderen/mantelzorgers van senioren met een zorgvraag. CuraeVitel Balie creëert levensloopbestendig woningaanbod. De klant was helemaal enthousiast: “Top samenwerking! Creatief eindresultaat mag er zijn. Volledig, behulpzaam en gaat nét even dat stapje verder.”

“Prachtige bedrijfsvideo! Super fijne samenwerking!”

Odette van Wattingen, Vloer+

“Top samenwerking! Creatief eindresultaat mag er zijn. Volledig, behulpzaam en gaat nét even dat stapje verder.”

Johannes Schouten, Inocare

de beste vastgoedvideo’s laten maken

Wij maken vastgoedvideoproducties voor makelaardij, projectontwikkelaars en gemeenten.

unieke sfeervolle vastgoedfilm

Zoals in het voorbeeld bij Inocare is te zien, kan een vastgoedvideo ook een informatieve boodschap hebben. Op die manier wordt er niet alleen een beeld gegeven van het vastgoed, maar wordt er ook een duidelijke boodschap gecommuniceerd. Dit vinden wij erg belangrijk. Wat wij ook heel belangrijk vinden is dat we een emotie verkopen. Doordat wij jaren ervaring hebben met videoproductie en het maken van doeltreffende vastgoedvideo’s, weten we precies wat werkt en hoe je een gebouw of woning optimaal met (bewegend) beeld kunt verkopen. Door veel ervaring en goede communicatie, proberen we iedere keer weer het beste van het beste te maken. Bekijk hier de showreel om te zien in welke markten we nog meer thuis zijn.


  • showreel met andere voorbeelden

professionele vastgoedvideo’s of tv commercials

Of u nu een professionele vastgoedvideo wilt laten maken, of een hoge kwaliteit TV reclame wilt laten produceren, wij zijn de aangewezen partij voor al uw videoproducties. Wij maken films voor omroepen, bedrijven en overheden in binnen en buitenland. Bekijk hier de korte informatieve promotiefilm van Knaek die we onlangs maakte. De productie is binnen een week gerealiseerd en opgeleverd en de de klant was erg enthousiast.


  • Wilt u ook een promotiefilm laten maken?

Professionele vastgoedvideo of makelaardij film laten maken.

U wilt de beste vastgoedvideo laten maken? De combinatie van een goed verhaal en goede beelden is de basis voor een goede vastgoedvideo. Ook voor de beste bedrijfsfilms en promotiefilms die niet aan vastgoed gerelateerd zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken allerlei soorten promotiefilms, productfilms, animaties, voorlichtingsfilms voor allerlei instellingen. Bekijk onze bedrijfsfilm showreel hieronder of onze prijswinnende documentaireproducties.

een vastgoedvideo laten maken gebeurt in 4 stappen

Vastgoedfilm Stap 1 
de briefing, het script met bijvoorbeeld een voice over stem, planning en evt casting.
Vastgoedfilm Stap 2
Productie: opnamen op de locaties
Vastgoedfilm Stap 3
Post-productie: inladen en het spotten van al het materiaal, de eerste montage, de voice-over wordt ingesproken, toevoegen titels/ motion graphics, animaties, afbeeldingen, samenvoegen en eindmontage. Het beeld en geluid wordt professioneel nabewerkt.
Vastgoedfilm Stap 4
Viewing en oplevering. Geschikt formaat voor televisie (verschilt per omroep) en online streaming.

vastgoedvideo laten maken - videoproductie makelaardij en woningbouw

Wij hebben veel projecten verwezenlijkt voor projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders, makelaardij en zorginstellingen. Wij maken een effectieve vastgoedvideo die aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie.